Ana sayfa Dizi İzle Yaralı Kuşlar 24 Eylül Salı 117. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 24 Eylül Salı 117. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan günlük dizi Yaralı Kuşlar 117. Bölümüyle ekrandaki yerini alacak.Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak edilmekte… Fragmanı videodan izleyebilirsiniz. Hülya’nın konağa gelişi herkesi şaşırtıyor.

Tekin, Meryem’i eve kapatır.  Meryem’in ve Tekin’in tuhaf halleri Levent’in şüphelerini iyice arttırır. Levent şüphelerinden Ayşe ve Cemil’e bahseder. Ayşe endişelenir. Meryem’i ziyarete gider. Ancak gördüğü manzara karşısında yıkılır ve hemen Cemil’i arar. Meryem’in Tekin’in yanında tehlikede olduğunu öğrenen Levent ne yapacak? Hülya’nın sağlıklı bir şekilde konağa gelişi ise Melis ve Aslı’yı oldukça korkutur. 

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de!

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)