Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 31 Ekim Perşembe 144. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 31 Ekim Perşembe 144. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Günlük dizi Yaralı Kuşlar 144. Bölümüyle 31 Ekim Perşembe günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan ilk fragmanı izleyebilirsiniz. Meryem, Levent’i ve her şeyi geride bırakıp gidecek mi?

Tekin’in öldüğünü öğrenen Meryem ve Levent, büyük bir şok yaşarlar. Bu haberle birlikte Meryem’in gitmesini gerektirecek durum ortadan kalkar. Levent, Meryem’in kalmasından yanadır. Melis ise Meryem’in konağa geri döneceği düşüncesiyle çıldırır. Bir diğer yandan Ulviye’nin Meryem’den gitmesini istemesi olayların rengini değiştirecektir. Meryem, Levent’i ve tüm sevdiklerini geride bırakıp uzaklara gidebilecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de! 

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Arzu Yanardağ (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)