Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın ilham kaynağı bakın meğer kimmiş?

Yargı’nın Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın ilham kaynağı bakın meğer kimmiş?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz kış sezonunun en başarılı dizilerinden biri olan Yargı, kısa süre önce sezon finali yaptı. Oyuncular da yaz tatiline girdi. Kanal D’de yayınlanan dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Savcı Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, verdiği bir röportajda rolünü canlandırken kimden ilham aldığını açıkladı.

Başarılı dizi Yargı’nın şahsına münhasır savcısı Pars, geçtiğimiz kış sezonunun en sevilen dizi karakterlerinden biri oldu. Pars’ın bu kadar sevilmesinde en önemli etkenlerden biri karakteri canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’ın müthiş performansı oldu.

Pars karakteri dizinin en dikkat çeken isimlerinden birisi olurken, Mehmet Yılmaz Ak da rolü ile bütünleşerek, dizinin en önemli isimlerinden birisi haline geldi. Kimi zaman sahneleriyle başrol oyuncularını bile geride bırakan Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisiyle çok büyük bir hayran kitlesi edindi.

Yargı’nın Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın ilham kaynağı bakın meğer kimmiş? 7

Mehmet Yılmaz Ak, Milliyet Sanat dergisine verdiği röportajda Pars karakterini ortaya çıkarırken babasından ilham aldığını söyledi. Babasının eski bir polis olduğunu söyleyen Mehmet Yılmaz Ak, “Babamın da konuşma ritminde böyle keskin, yukarıdan, net şeyleri vardı. Mevzudan mevzuya geçerken bir garip hâlleri vardı” dedi. Mehmet Yılmaz Ak babasının çok dürüst bir polis olduğunu bu yüzden de çok sevilmediğini sözlerine ekledi.

Yargı dizisinin her karakteri şahsına münhasır. Ama en çok sevilen hiç tartışmasız Mehmet Yılmaz Ak tarafından canlandırılan Savcı Pars Seçkin. Pars’ın doğallığı, dürüstlüğü ve her zaman adaletten yana tavırları izleyiciler tarafından çok sevildi. Mehmet Yılmaz Ak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukken babasıyla çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Pars karakterinin bu kadar başarılı olmasında en büyük pay oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın performansı olduğuna dikkat çekiliyor. Ancak usta oyuncu bu başarıda senarist Sema Ergenekon’un büyük payı olduğuna dikkat çekiyor.