Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma 103. bölüme inanamayacaksınız! 5 yıl ileri gidiliyor! Yıldız 5 yıl komada kalacak!

Yasak Elma 103. bölüme inanamayacaksınız! 5 yıl ileri gidiliyor! Yıldız 5 yıl komada kalacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detya – Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde büyük bir değişim yaşanacak. Diziyi takip edenlerin bildiği gibi 4. sezon başlarında 85. bölümde her şey tepetaklak olmuştu! Halit Argun’un ölümü ile birlikte 4 karakter daha diziden ayrılmış ve 3 yeni karakter diziye katılmıştı.

Benzer ve çok şaşırtıcı gelişmelerin olduğu bir sürece daha giriliyor! Sürprizleri, entrikası hiç bitmeyen dizide 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak ve herkesi şaşırtan gelişmeler olacak!

Tüm bu değişimlerin nedeni ise dizinin 5. sezonda da devam etmesi kaygısı. Hikayenin adeta yeni baştan yazılmaya başlaması ise gelecek hafta yayınlanacak 103. bölümden sonra başlayacak.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay’ın rol aldıkları dizide yaşanacak yangın sonrasında bambaşka bir döneme atlanılacak!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki yazısında verdiği bilgiye göre, dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un dizi setinden bir fotoğrafındaki ayrıntı kafaları karıştırmıştı.

Nilperi Şahinkaya’nın oynadığı Cansu’nun parmağındaki yüzük dikkatleri çekmiş ve kafalar da karışmıştı. Gelen yeni kulis bilgilerine göre akıllarda kalan bu duruma izleyicilerden gelen ‘Cansu Çağatay ile mi evlendi?’ sorusuna da yanıt verilmekte.

Yasak Elma 103. bölüme inanamayacaksınız! 5 yıl ileri gidiliyor! Yıldız 5 yıl komada kalacak! 7

Evet, Cansu Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay ile evleniyor. Üstelik olay sadece bununla da bitmiyor. Yaşanacak yangın sonrasında bu akşam yayınlanacak 102. bölümde çıkan yangında Çağatay ve Yıldız ölümden dönüyor.

Ancak Yıldız komaya giriyor ve tam 5 yıl sonra uyanıyor. Uyandığında ise hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını görecek! Cansu Çağatay ile evlenirken, Halit Can’ın da büyüdüğü ve Cansu’ya anne dediğini göreceğiz.

Yıldız da izleyici de 103. bölümden sonra adeta kabusa uyanacak!