Ana sayfa Dizi İzle Yasak Elma 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı – 1 Ekim Pazartesi günü Fox TV’de

Yasak Elma 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı – 1 Ekim Pazartesi günü Fox TV’de

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi 16. yeni bölüm fragmanında Alihan kocaman bir hayal kırıklığı! Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un yer aldığı dizinin yeni bölümü 1 Ekim Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin takipçileri yeni bölümde neler yaşanacağını merak ediyor…

Videodan Yasak Elma dizisinin 1 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 16. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz…

Zeynep’in Alihan’a söylediği “Sana bakınca ne görüyorum biliyor musun, kocaman bir hayal kırıklığı” sözü Alihan’ın içine fena şekilde oturuyor.

Zeynep, bu hayatta asla yapmam dediği ne var ise hepsinin vücut bulmuş hali olduğunu söyleyerek Alihan’a yolundan çekilmesini söylüyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur. Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.