Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 30. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Kötü kadın Ender imajı yıkılacak!

Yasak Elma 30. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Kötü kadın Ender imajı yıkılacak!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 3 hafta aradan sonra 29. bölümüyle ekrana hızlı bir dönüş yaptı. 21 Ocak Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin son bölümünde Ender’in acı itirafıyla büyük sırlar bir bir ortaya döküldü. İzleyicilerin bir hayli şaşırdığı bu konuyla ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yasak Elma dizisinin 30. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Dizinin 28 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Videodan 30. bölümden 1. fragmanı izleyebilirsiniz.

Kendi çıkarı için önüne geleni ezmekten çekinmeyen Ender, dizinin sevilmeyen ‘kötü kadını’ ama izleyici ona artık bambaşka bir gözle bakacak.

Halit’i bitirmek için Alihan ile evlenen Ender, oğlu Erim’in velayetini almak için Alihan’ın kendisine destek vereceğini öğrenince çok sevindi.

Ancak Alihan’ın tek şartı, Ender ile ilgili gerçekleri bilmek oldu.

Ender, bu isteğe çok sinirlendi ve öyle bir yanıt verdi ki ekran başındaki izleyiciler de bunları tahmin etmemişti!

Alihan’ın şaşkın bakışları arasında Ender, babasının tacizine uğradığını, sapık babasının kardeşine de aynısını yapmasın diye mücadele ettiğini, annesinin bile bile sustuğunu, evden kaçıp kardeşini okutmak için çabaladığını ve bu süreçte de başına pek çok olay geldiğini anlattı.

“Sana göre ben doğuştan ahlaksızım değil mi? Bazı şeyleri hayat benim başıma vura vura öğretti” diyen Ender, Alihan’ın onu eleştirip sürekli laf çarpmasına kızıp her şeyi bir bir anlattı.

Hayatta ayakta durabilmek için çok çabaladığını öfkeli bir şekilde Alihan’a haykıran Ender, “Ben bunları bilmiyordum” diyerek özür dilemeye çalışan Alihan’a “Bu da sana ders olsun. Kötü sandığın insanların acı hikayeleri olabileceğini de sakın unutma” diyerek evi terketti ve kardeşi Caner’in evine gitti.

Yasak Elma Pazartesi 20.00’de FOX’ta!

YAPIM: MED YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: NESLİHAN YEŞİLYURT
ÖYKÜ & SENARYO: MELİS CİVELEK – ZEYNEP SOYATA

Oyuncular:
Halit: Talat Bulut
Ender: Şevval Sam
Alihan: Onur Tuna
Yıldız: Eda Ece
Zeynep: Sevda Erginci
Zehra: Şafak Pekdemir