Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma 4 Şubat Pazartesi 31. Bölüm 2. Fragmanı izle!

Yasak Elma 4 Şubat Pazartesi 31. Bölüm 2. Fragmanı izle!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 30. bölümü 28 Ocak Pazartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 30. bölümünde izleyicileri ekran başından kaldırmayacak derecede önemli sahneler vardı. Geçtiğimiz hafta Ender’in küçüklükte başına gelenleri öğrenen Alihan büyük şok yaşamıştı.

Ender karakterine artık izleyicilerin de daha farklı gözle bakmaya başlaması Yasak Elma dizisini iyice ilginçleştirmekte. Dizinin 31. bölümünde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu. 4 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 31. bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alihan’ı Ender’in kapısında gören Zeynep, Alihan’dan tamamen ümidini keser. Alihan ise geçmişin intikamı ve Zeynep arasında sıkışıp kalmıştır. Zehra ve Kemal’in evliliğinin ertelenmesi Halit’in işine gelmez ve evlenmeleri konusunda baskı yapar.

Halit kendi için bu evliliğin olmasını isterken, Yıldız engellemek için elinden geleni yapar. Yıldız, kendisi gibi Zehra ve Kemal evliliğini istemeyen sürpriz bir ismin varlığını öğrenince şaşıracaktır.

YASAK ELMA DİZİSİNDEN DETAYLAR:

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

YAPIM: MED YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: NESLİHAN YEŞİLYURT
ÖYKÜ & SENARYO: MELİS CİVELEK – ZEYNEP SOYATA

Oyuncular:
Halit: Talat Bulut
Ender: Şevval Sam
Alihan: Onur Tuna
Yıldız: Eda Ece
Zeynep: Sevda Erginci
Zehra: Şafak Pekdemir