Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizi setinde ego savaşı!

Yasak Elma dizi setinde ego savaşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizi setinde kadın oyuncular daha fazla ve bir kadın dizisi olarak görülüyor. Dizide Ender olarak izlediğimiz Şevval Sam da bunu doğruladı.

Sosyal medyada takipçilerinin gönderdiği soruları yanıtlayan Şevval Sam, oyuncular arasında bir ego savaşı olduğunu söyledi. Aslında bu ego savaşı dizideki karakterlerden kaynaklanıyor.

Yıldız, Ender, Şahika gibi baskın kadın karakterler diziye yön veriyor. Halit de erkek karakter olarak basın ve egosu yüksek… Şevval Sam, dizinin setinde tüm oyuncuların egolarının yüksek olduğunu da belirterek, “Burası Yasak Elma seti, herkesin egosu çok yüksek” dedi.

Ancak oyuncunun gerçek hayatta da egosunun yüksek olduğunu sanmayın. Son derece mütevazi ve ego sergilemeyen bir kişi. Fakat sette Ender kıyafetlerini giyince, egosu çok yükseliyor ve diziye de bu sayede adapte oluyor.

Yasak Elma dizi setinde ego savaşı! 7

Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin de rahat kişiler olduğu biliniyor. Ancak Yasak Elma setinde dizinin hikayesi gereği karakterlerin egolu görünmesi için oyuncuların da bu hale bürünmesi şaşırtıcı değil.