Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi büyük şans, Eda Ece haline şükrediyor!

Yasak Elma dizisi büyük şans, Eda Ece haline şükrediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4. sezonu Fox TV ekranında devam etmekte olan Yasak Elma dizisinde Eda Ece, Yıldız karakteri ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.

Pandemi sırasında dizi çekmenin zorluklarından bahseden oyuncu, izleyicilerin de ekibin de diziyi sevdiklerini ve işlerine devam ettiklerini vurguladı. Eda Ece, “İnşallah her şey iyi gider. Covid ortamında işsiz kalmayan sektörlerden olduğumuz için de şanslıyız. Bir yandan zor oluyor, fedakarlık gerekiyor, sağlık açısından daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bir yandan da iyi” diye konuştu.

Set dışında kendisine ayıracak zamanının olmadığını ifade eden Eda Ece, “Set o kadar büyük bir yoğunluk ki, siz bunu bilen insanlarsınız. Başka inanın hiçbir şeye vakit kalmıyor. Sadece çalışarak, uyuyarak geçiyor” ifadelerini kullandı.

Yasak Elma dizisinin 97. bölüm fragmanında Şahika karakterinin öldüğüne yönelik bir izlenim, sosyal medyada çok konuşuluyor. Ancak Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı karakterin diziden ayrılması da bekleniyor. Bunu bir senaryo oyunu olarak gören izleyicileri doğrulayan ve içini rahatlatan açıklamayı da Eda Ece yaptı.

Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılması gibi bir durumunun olmadığını belirten Eda Ece, “Nesrin devam ediyor, zaten izleyenler de bunu görüyor. Nesrin, senaryo olarak devam ediyor. Şahika çok sevilen bir karakter. Öyle bir ayrılma durumu söz konusu değil” diye konuştu.