Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi, kendi kalesine gol mü attı? İzleyici çoktan bıraktı!

Yasak Elma dizisi, kendi kalesine gol mü attı? İzleyici çoktan bıraktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi, reytinglerinde yükselişini sürdürüyor.

Kısa sürede Söz ve Çukur dizileriyle yarışabilecek reytingler almaya başlayan dizide, istenmeyen bir hesap hatası, bazı izleyenleri küstürebilir!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde, Alihan’ın çocukken anne ve babasının evlilikleriyle ilgili yaşadığı bir travma sonucu aşka inancını kaybettiğini görmüştük.

Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın oynadıkları Alihan ve Zeynep aşkına, dizinin başından beri büyük ilgi gösteren izleyicilerin aldığı darbe, bu hafta ilginç tepkilere neden oldu.

Alihan’ın, kendi korkularından ve travmalarından dolayı Zeynep’i sevmesine karşın hayatından çıkarmak istemesi, bu aşka büyük gölge düşürmüştü.

Diziyi Alihan ve Zeynep arasındaki aşkı sevdiği için izlediğini söyleyen izleyicilerin büyük tepkisine neden olmuştu bu durum.

Bu hafta da ayrılık devam etti. Ancak Alihan, Zeynep’le aynı şirkette çalışamayacağını anlayınca Cem’i genel müdür yaptı. Üstelik Cem, Alihan’ın eski sevgilisi Lal’in de kardeşi çıktı.

Yasak Elma dizisi, kendi kalesine gol mü attı? İzleyici çoktan bıraktı! 7

Lal, durumdan istifade Alihan’la arasını düzeltmek için ofisine geldi ve akşam Cem’i de alıp eğlenmeye gittiler.

İşte herkesin koptuğu nokta da bu oldu! Bir anda Zeynep’le yollarını ayırıp Lal’le eğlenmeye giden Alihan, izleyenlerin kafasındaki ‘aşk adamı’ pozisyonundan çıkıp bambaşka bir yere oturdu.

“Ayrılır ayrılmaz teselliyi gece hayatında bulan tipik erkek pozisyonu! Kız da evde depresyonlara girip ağlıyor yazık!” ifadesini kullanan bir izleyicinin yorumu, pek çok kişinin söylediklerinin özeti gibi.

Hatta Alihan’a kızan izleyiciler, Zeynep’i Cem’le yakıştırmaya bile başladılar. Alihan’ı artık “çift karakterli” olarak yorumlayan izleyenlerin anlaşılan ondan yana ümidi kalmamış! Bir izleyici, “Bu Alihan’dan nefret ediyorum! Favorim yeni çocuk!” yorumunu bile yapmış.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Aslında Alihan ve Zeynep ayrılığı ile diziye yeni bir ivme katayım derken, izleyiciyi kızdırıp artık Alihan’ı dışlama pozisyonuna getirdiler!

Bir izleyicinin şu yorumu hayli manidar: “Bu nedir böyle? Saman alevi gibi başladı ve aynı hızda bitti! Diziden sıkıldım bu Alihan yüzünden.”

Görünen o ki entrika katayım derken bir çuval inciri berbat etti Yasak Elma dizisi! Tez zamanda bu aşkı toparlamazsa, zaten kimsenin Alihan’a da Zeynep-Alihan aşkına da inancı kalmayacak!