Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi nasıl bu hale düştü? Bıraktığımız yerde bulamadık!

Yasak Elma dizisi nasıl bu hale düştü? Bıraktığımız yerde bulamadık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma dizisinde tıkanmışlık ve heyecan eksikliği büyük şok oldu! Fox TV ekranında 4. sezona başlayan Yasak Elma dizisinin fragmanları izleyicileri bir hayli heyecanlandırmıştı. 3. sezon çok başarılı geçince de 4. sezon için umutlar da beklentiler de yüksek oldu.

Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 4. sezonu başladı ama izleyiciler bıraktıkları yerde bulamadıkları Yasak Elma’daki sıkıntıları sosyal medyada yazmaya başladı.

Dizinin 3. sezonunun öne çıkmasında yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un doğaçlama performansları öne çıkarması, ayrıca Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’nin de sazı eline alması önemli bir itici güç olmuştu.

Neslihan Yeşilyurt, bu sezon dizide yok ve Sadakatsiz’i hazırlıyor… Yasak Elma’daki yönetmen değişikliği mi yoksa oyuncuların artık rollerinden ve hikayenin geldiği noktadan sıkılması mı bilinmez, ancak bir sorun olduğu da ortada…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu konuyu köşe yazısında değerlendirdi ve Yasak Elma dizisiyle ilgili sert bir yorumda bulundu:

“Yasak Elma’nın kendine has bir üslubu vardı; bir yanda ‘telenovela’nın tüm kuralları işliyordu öte yandan, bu kurallarla dalga geçen bir hali vardı. Diziyi özel kılan da bu yakalanan ayrıntıydı. Yeni sezona “Nerede kalmıştık?” diyerek başladılar. Bu ‘Nerede kalmıştık’ ile ‘Biz aslında sıkıldık’ sanki birbirinin içine girmiş gibi… Belki de dizinin zamanı doldu ya da şöyle bir hamle edip silkinecekler. Önümüzdeki bölümler gösterir.”