Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu yakıştı belki ama İyi Günde Kötü Günde alarm zilleri çalıyor!

Elçin Sangu yakıştı belki ama İyi Günde Kötü Günde alarm zilleri çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan İyi Günde Kötü Günde dizisi, geçtiğimiz Cumartesi akşamı ekran ömrüne başladı… Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü ilgi çekti.

Reytingleri ile ortalama bir seviyede bulunan dizide Elçin Sangu, aradığı rolü bulduğunu gösterdi. Romantik komedi yapımları ünlü oyuncunun en iyi oturduğu projeler oluyor. Kiralık Aşk’tan sonra hayranları İyi Günde Kötü Günde dizisinde aradıkları Elçin Sangu’yu bulduklarını düşünüyor.

Ancak dizinin durumu alarm zilleri çalıyor. Bu yorum da uzun yıllardır televizyon eleştirmenilği yapan Sina Koloğlu’ndan geldi… Elçin Sangu’nun tek başına diziyi kurtaramayacağı göndermesi yapan Sina Koloğlu, dizinin ömrünün uzun olmayacağını düşünüyor.

Elçin Sangu yakıştı belki ama İyi Günde Kötü Günde alarm zilleri çalıyor! 7

İşte Sina Koloğlu’nun İyi Günde Kötü Günde hayranlarını üzecek yorumu:

“Elçin Sangu, hayranı bol bir oyuncu. Hani tek başına götürüyor diyelim. Şampuanla çıksa, reyting yapar durumu. Peki bu dizi olunca ne oluyor? Başka unsurlara da ihtiyaç var. Senaryo, oyunculuk vs… ‘İyi Günde Kötü Günde’ için hallice bir romantik-komedi diyelim.

‘Benzer’ tonda yapımların olduğu bir günde. Mesela ‘Zümrüdüanka’, total izleyicide 5’inci, AB grubunda ilk 10 içinde yok. Yani ilk intiba, biraz ‘Yeşilçam dram’la başlayıp, sonra neşeli romantik- komediye dönüp, sonra tekrar ‘Yeşilçam drama’ bağlayacak ve ikisi arasında gidip gelecek bir proje…Şahsen ömrü uzun olmayacak diyorum.”