Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde beklentiler boşa çıktı, dağ fare doğurdu

Yasak Elma dizisinde beklentiler boşa çıktı, dağ fare doğurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde 74.bölümü 23 Mart Pazartesi akşamı yayınlandı. Dizinin artık iki yeni oyuncusu var. Gökhan Alkan ve Can Nergis…

Kerim ve Mert karakterlerini canlandıran ikilinin diziye katılması hayranlar arasında büyük ilgi görmüştü. Özellikle de bu durumun dizideki aşk ilişkileri konusunda farklı noktalara gidebileceği değerlendirilmişti.Hatta Yıldız ile Kerim aşkına izleyiciler çoktan hazırdı.

Yasak Elma dizisinde beklentiler boşa çıktı, dağ fare doğurdu 7

Ancak durumların çok farklı olduğu ortaya çıktı. Adeta dağ fare doğurdu. Hem Kerim de Mert karakterleri hiç de bildiğiniz gibi değil. Onların tek bir amacı var, Halit’in yükselen hisse senetlerini elinden almak.Yani holdingi boşaltmak.

Kerim, doğru bir imaj çizerek Halit’in güvenini kazanabildiğini düşünüyor. Mert ise kaygılı… Bu işten çok iyi sıyrılacaklarını söyleyen Kerim, Halit’in hisse senetlerinin yükseldiğini kimsenin bilmediğini de belirtiyor ve kendisine güvenip sağ kolu yapar yapmaz da şirketin içini boşaltmaya başlayacağını söylüyor.

İşte dizideki bu sahne izleyicilerin tüm beklentilerini yıktı attı.Kerim ve Mert tam bir dolandırıcı ve entrikacı çıktı. Yani aşk konusunda bu iki karakter üzerinden yürümek yok. Entrika üzerinden yürüyecekler.

Sonuç olarak dizinin hayranları hem Gökhan Alkan hem de Can Nergis’in gelişinden son derece memnun. Sosyal medyada bazı izleyiciler, “Keşke Kerim iyi çıksaydı” diyerek Yıldız ile aşklarını çok istediklerini ifade ediyor.

Ancak durumlar hiç de izleyicilerin arzu ettiği gibi olmadı.Yasak Elma hayranları bu sahneden sonra büyük şok yaşadı.Kimilerine göre ise entrikanın da böylesi diziye yakışırdı ve öyle de oldu.