Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde bir karakter var ki, gelen vuruyor giden vuruyor!

Yasak Elma dizisinde bir karakter var ki, gelen vuruyor giden vuruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma’nın 89 bölümü geride kaldı. Dizinin 86.bölümü ile birlikte başlayan yeni dönem de hikaye daha da ilgi çekici olmaya başladı. Ayrılan 5 karakterin yerine diziye katılan 3 karakter değişimin de öncesi olarak ortaya çıktı. Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Berk Oktay’ın getirdiği enerji ise reytinglere olumlu şekilde yansıdı.

Artık pazartesi akşamları 4. sezonun başlarına göre çok daha iyi reytingler elde eden Yasak Elma, geçen sezon olduğu gibi yine hikayede yaptığı önemli düzenlemeler ile bir kez daha izleyicinin gözüne girmeyi başardı. 89. bölümde ise bir sahne çok dikkat çekti.

Nesrin Cavadzade’nin başarıyla canlandırdığı Şahika karakteri, hanım hanımcık birisine dönüştü. Ali İhsan beye ulaşan yolun Feride hanımdan geçtiğini  anlayan Şahika, amaçlarını gerçekleştirmek için Feride hanımın gözüne girmeyi başardı. Yıldız’dan hiç hoşlanmayan ve oğlunun da ondan vazgeçmesini isteyen Feride hanımın taktiği ise Şahika’yı aralarına sokmak… Dizi hayranları ise Yıldız’ın düştüğü bu duruma isyan ediyor.

Yasak Elma dizisinde bir karakter var ki, gelen vuruyor giden vuruyor! 8

“Kerim -Yıldız olur, Şahika bozar. Şahika, şu Yıldız’ı sal artık” diye yorum yazan dizinin takipçileri, Şahika’nın yine zehirleyecek birilerini bulduğunu ifade ediyor.

“Şahika’yı tanımasak biz bile inanacağız hanım hanımcık bir kadın olduğuna” diye yorum bırakan Yasak Elma takipçileri, yapımda entrikaların azaldığını, bu son sahne ile artık yeni entrikalarla ilginin artacağını düşünüyor.

“Şahika, Yıldız’ın sevgilisi olduğu kim varsa yamanmaya niyet etmiş” diye de yazan takipçiler, Şahika’nın başının bağlanmasını ve artık izleyicinin de rahat etmesini diledi. Dizinin hayranları Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin sürekli darbe almasından da rahatsız.

Yasak Elma dizisinde bir karakter var ki, gelen vuruyor giden vuruyor! 9

“Gelen vuruyor, giden vuruyor, Yıldız’a bi rahat verin artık” diye yorum bırakan Yasak Elma hayranları, aşkta bir türlü mutluluğu bulamayan, sürekli birileri tarafından engellenen Yıldız’a bir hayli üzülüyor. Kerim karakterinden sonra Çağatay’ın da Yıldız’a yar olmayacağı düşüncesi de git gide daha da artıyor.

Dizinin kendisini tekrar eden bir yönü olduğunu ve artık sıkmaya başladığını düşünen bir grup izleyicinin de olduğunu ve artık bu tür sahnelerin tatmin etmediğini de yazdıklarını hatırlatalım.