Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde kurnaz ve entrikacı karakter gitti, yerine ezik birisi geldi!

Yasak Elma dizisinde kurnaz ve entrikacı karakter gitti, yerine ezik birisi geldi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un yer aldığı Yasak Elma dizisinin 10. yeni bölümü merakla bekleniyor.

Dizinin 21 Mayıs Pazartesi yani bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüyle ilgili 3 fragman yayınlandı…

Dizinin takipçileri bir ara sinir oldukları Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın tarafında saf tutmaya başladı… Zira Şevval Sam’ın oynadığı Ender karakteri, aile ile birlikte yaşamak için eve geldi. Bu duruma kızan izleyiciler, en az Ender kadar hırslı olan, entrikalar çeviren Yıldız’ı savunmaya başladılar.

Yıldız, amacına ulaştı ve Halit ile kendisini nikah masasında buldu. Bu evlilik ile birlikte Yıldız’ın karakteri de 180 derece değişmişti. Kurnaz ve entrika ustası Yıldız gitti yerine, fevri ve bir adım sonrasını hesap edemeyen ezik bir kadın geldi.

İşte bu durum da izleyicinin kabul etmediği bir durum…

Bir izleyicinin şu yorumu dikat çekti: “Bu kadar saçmalamayın. Aldatarak ayrılan bir insanı kim kabul eder? Yıldız’a bu kadar haksızlık yapılmasını doğru bulmuyorum. Yıldız, kendisini her konuda iyi şekilde yetiştirip, Halit’e iyi bir eş olması lazım. Yıldız, Ender’den hem daha genç hem da daha güzel ve çekici…”

Anlaşılan Yıldız karakteri bundan sonra ‘yaşadığı mağduriyet’ üzerinden puan toplayacak…

Dizi fanatikleri önceki fragmanlarda Alihan ve Zeynep’i görememekten yakınmıştı. Yayınlanan 3. fragmanda bu özlem giderildi. Ancak izleyiciler Zeynep ile Alihan’ın arasında aksiyon beklerken, bir drama şahit oldular ve durumdan da pek hoşlanmadılar.

En son yayınlanan 10. bölüm 3. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alihan’ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep’i perişan eder ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemez.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma dizisinde kurnaz ve entrikacı karakter gitti, yerine ezik birisi geldi! 7

Bu arada şirkete Alihan’ın Amerika’da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak gelir. Ender Yıldız’ı bütün cemiyete rezil etmenin yolunu bulur. Erim’in anı rahatsızlığı Halit’i hayati bir karar vermek zorunda bırakır…