Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi devam edecek mi, final mi yapacak?

Çocuklar Duymasın dizisi devam edecek mi, final mi yapacak?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin 42. bölümü 27 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak.

Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Meltem ve Gönül yakın gözlüğü kullandıklarını herkesten sır gibi saklarlar. Ancak bu durum kısa sürede duyulur. Tuna, Gönül’ün tepkisinden çekindiği için bu durumu gündem yapmaz ancak Haluk rahat durmaz.

Çocuklar Duymasın’ın reytingleri düştü, gelecek sezon da Kanal D’nin devam ettirme olasılığı pek yok… Başka kanala geçip yoluna devam etme ihtimali her zaman var… Ancak dizinin daha büyük bir başarı elde etmesinin artık pek de mümkün olmadığı ortada…

Çocuklar Duymasın dizisi bundan sonra ne akar, ne kokar durumunda… Belki fanatik bir izleyici grubu var ve onlar dizilerine sonuna kadar sahip çıkacaktır. Ancak mevcut dizi ortamında büyük kanalları için büyük de riskler barındırıyor. Gelecek sezon dizinin ne olacağı belirsizliğini koruyor. En azından bilinen Kanal D’nin gelecek sezon ekranda yer vereceği dizilerden birisi değil. Başka kanalda da şansını elbette ki deneyebilir.

İşte 42. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk ve Meltem iftar için tüm sevdiklerini bir araya topluyor!

Haluk ve Meltem, büyük bir iftar yemeği verir. İftara Haluk ve Meltem’in yakın çevresi, sevdiği herkes davetlidir. Taş Fırın Haluk’un en büyük hayali iftarda güllaç yemekken, hiç kimse güllaç getirmeyince bir birinden komik anlar yaşanır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi İrem ve Tolga’nın iftar yemeğine kavgalı bir şekilde gelmesi de ortalığı karıştırır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çocuklar Duymasın dizisi devam edecek mi, final mi yapacak? 7

Tuna yeni bir reklam kampanyası için sunum yapacaktır. Günlerdir bu sunuma hazırlanan Tuna, Haluk yüzünden bir kaza geçirir! Öte yandan Hüseyin ve Şükrü ramazan davulculuğu yapmaya başlar. Haluk ve Meltem’in evlat edinecekleri çocukları Zeynep kaybolunca, herkes çok telaşlanır! Zeynep’in nerede olduğu büyük bir merak konusudur…