Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi Hazal Kaya’nın imdadına hızır gibi yetişmiş!

Bizim Hikaye dizisi Hazal Kaya’nın imdadına hızır gibi yetişmiş!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Hazal Kaya’nın katıldığı bir televizyon programındaki sözleri fanlarını bir hayli üzdü…

Başarılı oyuncunun bir dönem yaşadığı büyük bunalımdan cesurca bahsetmesi, yaşadıklarını ortaya dökmesi, samimiyeti hayranlarının onu daha çok sevmesine yol açtı.

Adını Feriha Koydum dizisinde tüm dünyanın tanıdığı birisi olmayı başaran Hazal Kaya için, bu dizinin aslında birçok kötü anıyı da barındırdığını öğrenmiş olduk.

O dönemde basında dış görüntüsüyle eleştirilmesinin kendisinde bir travmaya yol açtığını itiraf eden hazal Kaya, “Çok fazla eleştiriye maruz kaldım. Şeker hastalığım da o dönemde çıktı. Sonra da çok kilo almakla suçlanınca ne yapacağımı bilemedim. Boyumu ben belirlemiyorum.1.58 boyum evet standartlara göre kısa bir boy olabilirim. O standardı ben belirlemedim, dolayısıyla beni ilgilendirmiyor. Evet, doğru takozla oynuyorum” diyerek o günün eleştirilerine de aslında yıllar sonra yanıt vermiş oldu.

Hazal Kaya, hayatında bir kırılma noktasını da Lifetime TV kanalındaki söyleşide aktardı.

9 yaşında geçirdiği trafik kazasının kendisine büyük izi bulunduğunu anlatan güzel oyuncu, hayatının nasıl değiştiğini de gözler önüne serdi.

Hazal, daha o yıllarda aslında hayatının en önemli tecrübesini de kaza sayesinde edinmiş oldu:

Kaya: “Hayatımdaki en büyük hayal kırıklığım kaza sonrası baleyi bırakmam oldu. 6 ay alçıyla yatmam, haftanın her günü dans eden ufacık bir çocuk için çok zor bir süreçti. O kadar saçma bir yerdeydi ki kırık, bir cm yukarıda olsa ben dans edebilecektim. Ama şimdi düşününce o çok büyük bir kırılma noktasıymış benim için. Bana hayat küçük yaşta şunu demiş oldu: ‘Her şey planladığın gibi olmayabilir””

Bizim Hikaye dizisi Hazal Kaya'nın imdadına hızır gibi yetişmiş! 8

İYİ Kİ BİZİM HİKAYE VAR

Hazal Kaya’nın bu samimi sözlerinden sonra iyi ki Bizim Hikaye dizisinde rol almış demek içimizden geliyor…

Zira, güzel oyuncu geçmişin kötü anılarını yeni ve başarılı projelerle daha kolay unutacaktır…

Bizim Hikaye dizisindeki Filiz karakteriyle ekrana yeniden ve güçlü bir şekilde dönen Hazal, birçok meslektaşının yaşadığı reyting şanssızlığından da oldukça uzakta…

İyi ki Bizim Hikaye dizisi var…

Dizinin ünlü oyuncuya ‘hızır’ gibi yetişerek, onu yeniden ülkenin en çok konuşulan kadın oyuncuları arasına yerleştirdiği ortada…

BİZİM HİKAYE DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bizim Hikaye dizisi Hazal Kaya'nın imdadına hızır gibi yetişmiş! 9