Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde tepki çeken o tahmin doğru çıkmadı!

Yasak Elma dizisinde tepki çeken o tahmin doğru çıkmadı!

tarafından zk zk

Dün akşam Fox TV’de 40. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinde herkesin tepkisine neden olan sahne, neyse ki Zeynep’in akıllıca davranışıyla yaşanmadı!

Dündar’ın annesini başına silah dayatıp zorla evlendiği Zeynep, gerdek şoku yaşadı! Dündar’ın kendisini birlikte olmaya zorlamasıyla neye uğradığını şaşıran Zeynep, bu durumu iyi yöneterek kötü bir olaydan kurtulmuş oldu.

Televizyongazetesi/Detay

Dündar’a güzel bir hayatlarının olacağını söyleyip bu geceyi daha özel yaşamaları gerektiğini söyleyen Zeynep, bir şekilde onu ikna etmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 39. bölümün sonunda Zeynep’i zorla kendisiyle birlikte olmaya zorlayan Dündar’ın bu isteğine ulaşma ihtimali, izleyiciyi kızdırmıştı.

Yasak Elma dizisinde tepki çeken o tahmin doğru çıkmadı! 7

Entrikanın, tuhaflıkların, olmadık ilişkilerin izleyiciyi şoka uğrattığı Yasak Elma’da böyle bir tahminin tutması da olasıydı ama neyse ki durum korkulan gibi olmadı!

Zeynep’in yokluğundan şüphelenen Alihan’ın olayı araştırmaya başlamasıyla Dündar’a ulaşması da uzun sürmedi. Dündar’ın babasını da alıp gittikleri evde Zeynep’i sağ salim kurtardı Alihan.

Dündar’ın bu hale nasıl dönüştüğü ise izleyicinin pek de kabul etmek istemediği bir mesele. Ne olursa olsun Dündar’ın harcandığını düşünen izleyiciler, sırf Zeynep ve Alihan’a bir aksiyon yaşatıp yeniden bir araya gelmeleri için Dündar’ın arada kaynadığı görüşünde.

Bu arada Alihan ve Zeynep aşkında da yeni bir gelişme yaşandı ve Alihan, Zeynep’e o meşhur yüzüğü yeniden taktı…

İşte Dündar ve Zeynep’in o kabus gecesi:

İşte Alihan’ın Zeynep’i kurtarmaya geldiği o sahne: