Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde yine bir ilişki ağacı, çöz çözebilirsen!

Yasak Elma dizisinde yine bir ilişki ağacı, çöz çözebilirsen!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşan Yasak Elma dizisinin 4. sezonu etkili sahnelerle devam ediyor… Dizinin 76 bölümü geride kaldı ve izleyiciler 21 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 77. yeni bölümü de heyecanla bekliyor…

Şahika ve Kerim arasında bir yalancı aşk başlıyor. Ama aynı Kerim, Yıldız’a da yazılıyor… Yani iki kadını ayartan, dolandırıcı Kerim yüzünü daha net şekilde gösterecek. Yine ters köşe yaşanacak. Halit’e posta koyan Yıldız, Kerim’den gol yiyecek. Şahika ise bu işi intikam meselesine çevirebilir…

Kerim karakteriyle Gökhan Alkan’ın 4. sezonda daha etkili şekilde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 77.bölümü yine hareketleri olaylara sahne olacak. Yıldız bu duruma çok üzülecek ve şok yaşayacak.

Yasak Elma dizisinde yine garip bir ilişki ağı örülüyor. Dizinin önceki sezonlarında da bu ilişkiler ağının bir ağaca dönüştü ve çözmek için izleyicilerin çok uğraştığı biliniyor. Bir dizi hayranı, “Yine garip bir ilişki ağacı, çöz çözebilirsen! Kim kiminle, beynim yandı” yorumuyla dikkat çekti.

İzleyiciler ise tüm bu yaşananlar arasında Yıldız karakterinin üzülmesini istemiyor. Kafalar da fena halde karıştı. İzleyici, Kerim ve Yıldız arasında neler yaşanacağını da çok merak ediyor.