Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisindeki yasak ilişki gerçek çıktı! Alihan, Halit’in oğlu mu?

Yasak Elma dizisindeki yasak ilişki gerçek çıktı! Alihan, Halit’in oğlu mu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de dün akşam 27. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinde, Alihan’ın tahminleri doğru çıktı.

Yıllar önce küçük bir çocukken annesinin odasındaki adamın Halit olduğunu anlamıştı.

Yüzünü görmediği kişinin kolundaki saat detayını farkeden Alihan, o saatin Halit’in saati olduğunu görünce, yaşadığı travmatik günlere geri döndü.

Alihan, intikam planları yaparken bu gerçeği bilen tek kişi en yakın arkadaşı Hakan oldu. Zeynep’e de durumu açıklayamadan bir anda Ender ile evlendi ve Halit’i bitirme planları yapmaya başladı.

Bir şekilde Alihan’ın yanıldığını düşünmek istediği izleyenler. Bu hafta yayınlanacak bölüm bu yüzden heyecanla bekleniyordu.

Ancak yaşanan gelişmeler, Halit’in gerçekten Alihan’ın annesiyle birlikte olduğu gerçeğini ortaya çıkardı.

Alihan’ın yaptıklarında ne kadar haklı olduğunu ortaya çıktı. Fakat şimdi de herkesin aklına bir soru takılmış vaziyette! Alihan, Halit’in oğlu olabilir mi?

Alihan’ın annesi Füsun ile ilişkilerinin ne zaman başladığını kimse bilmiyor. Ancak sosyal medyada şimdiden bu tahmin yapılmaya başlandı bile. Pek çok kişi ‘yok artık’ dese de dizi bu, her an her şey değişebilir mantığı da hakim!

Sosyal medyadaki yorumlarda bu yönde tahminler de yapılıyor. İzleyip göreceğiz ama Alihan gerçekten Halit’in oğlu çıkarsa, kimse şaşırmayacak!

Peki, bu haftaki bölümde neler yaşandı?

Geçtiğimiz hafta Ender ile evlenip şirkette söz sahibi olmaya çalışan Alihan, Zeynep’in eş başkan olduğunu ve ablasının hisselerini Halit’e devrettiğini öğrenince şok olmuştu.
Alihan, yeni bölümde ablası Zerrin’e giderek, neden Ender ile evlendiğini açıkladı.

Annesi ve Halit arasında bir ilişki olduğunu söyleyen Alihan’ın sözlerine Zerrin çok sert yanıt verdi.

Alihan’a “Terbiyesiz” diyerek evden kovan Zerrin, onun kafasına bu fikirleri Ender’in soktuğuna inandı.

Hemen Halit’i arayan Zerrin, onunla konuşmak istedi. Halit, Zerrin’in anlattıklarını dinledikten sonra bunun Ender’in yalanı olduğunu, Alihan’ın ikinci adam olmayı hazmedemeyip gözünü hırs bürüdüğünü ve bu yalan tutmazsa başka bir şey yapacağını söyledi. Bu yaşananların Ender’in aklı olduğunu söyleyen Halit, Zerrin’e bunu kimseye söylememesi için de telkinde bulundu.

Yasak Elma dizisindeki yasak ilişki gerçek çıktı! Alihan, Halit'in oğlu mu? 9

Zerrin Halit’in bu tavrından sonra kardeşinin yalan söylediğine inanmayı seçti.

Halit, Zerrin’in evinden ayrılır ayrılmaz Alihan ve Zerrin’in annesi Füsun’un mezarına gitti.

Orada söyledikleriyle, Alihan’ın sözlerinin doğruluğunu da ispatlamış oldu.

Mezarlıkla Füsun’un mezarının önünde durup “Keşke yaşasaydın, bunları birlikte çözerdik. Seninle yaşadıklarımdan pişman değilim” diyen Halit, böylelikle tahminlerdeki gibi Alihan’ın annesi ile ilişki yaşadığını da göstermiş oldu. Halit, Füsun ile yanyana duran Alihan’ın babasının mezarının önünde durup “Affet beni eski dostum” sözleriyle durumu ortaya koydu.

Bu gelişmeden sonra kimi izleyicilerin “Alihan, Halit’in oğlu çıkarsa şaşırmayız” yorumları da dikkat çekti.

İşte Halit ve Zerrin’in konuşması:

Yasak Elma dizisindeki yasak ilişki gerçek çıktı! Alihan, Halit'in oğlu mu? 10 Yasak Elma dizisindeki yasak ilişki gerçek çıktı! Alihan, Halit'in oğlu mu? 11