Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden kafaları allak bullak eden tanıtım!

Yasak Elma dizisinden kafaları allak bullak eden tanıtım!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Dün akşam Fox TV’de 31. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünden gelen 2. tanıtımda izleyicinin aklı iyice karıştı!

Çocukken annesiyle birlikte olan adamı gören ve kolundaki saati farkeden Alihan, yıllarca geçirdiği travmanın ardından aynı saati Halit’te görünce büyük şoka uğramıştı.

Annesi Füsun ile Halit’in bir ilişkisi olduğunu düşünerek Halit’e savaş açan Alihan’a büyük bir şok mu geliyor?

31. bölümde Halit, eski ortağı Tuncer’in öldüğünü öğrenince taziye için evlerine gitmiş ve eşiyle arasında bir konuşma geçmişti.

Tuncer’in eşinin sözleri, izleyicinin kafasını karıştırdı! Füsun ile her şeyi konuştuklarını ama kocasıyla yüzleşmesi kadınlık gururuna yediremediğini söyleyen kadının sözleri, herkesin aklında başka bir fikir oluşmasına neden oldu.

Alihan’ın annesinin Tuncer ile bir ilişkisi olduğu izlenimi yaratan bu konuşma sonrasında, 32. bölümde Halit’in o saati Alihan’a göndermesi ve “Bunu utanarak yazıyorum. Bunların senin ruhunda kapanmayan derin yaralar olarak kaldığına eminim, olanlar için beni affet” sözleri ise daha da çok kafa karıştırdı.

Yasak Elma dizisinden kafaları allak bullak eden tanıtım! 7

Halit, gerçekten Alihan’ın annesi ile bir ilişki yaşamış ve saat mevzusunu çözüp Alihan’a göndererek af mı diliyordu?

Tüm ihtimalleri sosyal medyada yorumlayan izleyiciler, bu durumu bambaşka bir şekilde yorumlamaya başladı.

Aslında Füsun ve Halit iyi dostlardı ve Füsun, Tuncer ile birlikteydi. Bunu bilen Halit, Füsun ve Tuncer ile dostluğu nedeniyle bu ilişkiyi gizlemişti. İlk işinden kazandığı parayla aldığı o saatin aynısının Tuncer’de de olma ihtimali, bambaşka bir sonuç ortaya çıkarıyor belki de… Alihan’ın gördüğü saat, aslında Tuncer’de de vardı.

İşte bu ihtimalleri sosyal medyada dillendiren izleyiciler için kafa karıştıran tanıtım, yeni bölüme olan merakı da arttırıyor.

Olayın görünenden çok daha farklı olduğu mu ortaay çıkacak?

Herkesin aklında şimdi bu soru var.

İşte kafa karıştıran o 32. bölüm 2. tanıtımı: