Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma, Eda Ece’yi yordu! Ayça Ayşin Turan ise daha yolun başında!

Yasak Elma, Eda Ece’yi yordu! Ayça Ayşin Turan ise daha yolun başında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi yıldızlarının yeni sezon heyecanı ve yoğun tempolu çalışmaları bir süredir başlamıştı. Eda Ece de Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteri için sette yoğun tempoda çalışıyor… Aynı şekilde Arıza dizisi için Ayça Ayşin Turan da büyük heyecan yaşıyor. İki ünlü isim de instagram paylaşımları ile son durumlarını takipçilerine sundu.

Eda Ece, Ağustos ayından bu yana sette ve yoğun şekilde çalışıyor. Yıldız karakteri 4. sezonda da Yasak Elma dizisinin kilit ismi olacak… Eda Ece sadece senaryoya bağlı kalmıyor, aynı zamanda doğaçlama performansıyla da kendinden çok şey katıyor… Yasak Elma’daki bu yoğun çalışma temposu da oyuncuyu bir hayli yordu. Eda Ece, “Yorgunum a dostlar!” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Yasak Elma, Eda Ece'yi yordu! Ayça Ayşin Turan ise daha yolun başında! 1

Pazar akşamları artık yeni bir aksiyon dizimiz var. Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan, 13 Eylül akşamından itibaren Show TV’de Arıza ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

İki ünlü isim de iyi bir uyum yakaladı ve yoğun bir çalışma sergiliyor. Ayça Ayşin Turan, Halide karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile heyecanını gösterdi:

Halide , hoş geldin hayatıma ????????‍⚕️????Çok az kaldı buluşuyoruz????????
Ve @fidansimsek_ her zaman güzel tasarımlarınla yanımızda olduğun için çok teşekkürler ????????????

Yasak Elma, Eda Ece'yi yordu! Ayça Ayşin Turan ise daha yolun başında! 2