Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma henüz başlamamıştı, prova yapılıyordu… Eda Ece’nin o halini görmeniz lazım!

Yasak Elma henüz başlamamıştı, prova yapılıyordu… Eda Ece’nin o halini görmeniz lazım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – 2018 yılı Mart ayında ilk bölümü yayınlandığında bir anda dikkatleri çekmişti Yasak Elma dizisi.

Üstelik Çukur ve Söz gibi zirveyi kimseye bırakmayan iki dizinin karşısına çıkmıştı.

Başlangıçta kimse bu kadar dikkat çekebileceğini ummuyordu. Hatta dizideki entrikalar, sürpriz gelişmeler, hiç mantıklı ve inandırıcı da gelmemeye başlamıştı.

Ancak zaman geçtikçe Yasak Elma dizisi bazı kalıpları kırmayı başardı. Adeta bütün dünyayı etkileyen ve yıllarca süren Yalan Rüzgarı dizisiyle bir tutulmaya ve artık dizideki olaylarda mantık aranmamaya başladı.

Kimi izleyiciler artık eğlenmek için izlediklerini, entrika dolu diziyi ‘bakalım nasıl bir sürpriz gelecek’ diye beklediklerini de sosyal medyadan sıklıkla belirtmeye başladılar.

Her ne her şeyin olabileceği bir dizi olarak ilginç sürprizleri ve karakterleriyle dizi yoluna yeni sezonda başarılı bir grafikle devam etti.

Sezon sonunda Alihan ve Zeynep karakterleri diziden ayrıldığı ama yeni sezonda sürpriz karakterlerle dizi yine şaşırtacak bölümlerle gelmeye hazırlanıyor.

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece ise instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla, izleyiciyi dizinin ilk günlerine götürdü adeta.

Eda Ece henüz Yıldız olmamıştı. 2017 yılının sonlarıydı ve karakterlerin kıyafet provaları yapılıyordu.

Yönetmenin monitörden izlediği Eda Ece, giydiği kıyafeti göstermekteydi.

Eda Ece’nin kamera karşısındaki haline bakınca, ‘Nereden nereye?’ diyesi geliyor insanın!

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

Yasak Elma ön hazırlık kostümlere bakılıyor, tarih Aralık 2017. Zaman ne çabuk geçiyor inanılmaz! İçimde tutarken ben?? 3. Sezon Eylül’de