Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma iyice saçmalamaya başladı! Her hafta bir tuhaflık!

Yasak Elma iyice saçmalamaya başladı! Her hafta bir tuhaflık!

tarafından zk zk
Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde büyük sürprizler izleyiciyi bekliyor…
Televizyongazetesi/Detay

FOX TV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Yasak Elma dizisinin 19. bölüm 2. tanıtımına izleyiciler ateş püskürdü!

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde her şey birbirine girecek!

Tanıtımda Kemal evi terketmek isterken, Yıldız, kendisini seven tek kişinin o olduğunu ve evden gitmesini istemediğini söylüyor. İkili öpüşürken Halit bahçeden kalkıp geliyor. Yıldız ve Kemal, birine yakalanıyorlar ama Halit mi tam olarak anlaşılamıyor.

Yasak Elma iyice saçmalamaya başladı! Her hafta bir tuhaflık! 7

Bu arada Zeynep ve Alihan arasında ofiste gerginlik yaşanıyor. Zeynep en azından arkadaş kalabileceklerini söylüyor ama Alihan onunla arkadaş olmak istemediğini söylüyor.

Zeynep, başka bir gün Alihan’ın evine gidiyor ama kapıyı Hira açıyor. Alihan da o anda sabahlığıyla kapıya geliyor, Zeynep büyük şok yaşıyor.

İşte bu olayları tanıtımda gören izleyiciler, artık ‘kimin eli kimin cebinde’ şeklinde bir durum yaşanmaya başladığını, sürekli karakterlerin farklı ilişkiler peşinde koştuklarını ve Zeynep ve Alihan karakterine de zarar verildiğini düşünüyorlar.

Alihan ve Zeynep’in arasında sürekli başka şeylerin girmesi, tam düzeldi diyecekken ya Cem ya Hira meselesinin dahil olması, bir türlü çözülememesi izleyiciyi iyice kızdırıyor.

Halit’in gidip eski karısıyla Yıldız’ı aldatması, Yıldız’ın eski kocasının çıkıp gelmesi, adam tam evden ayrılacakken Yıldız’ın onu öpmesi derken, yeni tanıtımda olanlar dizinin takipçilerini de şaşkına çevirdi.

İşte Yasak Elma 19. bölüm 2. tanıtımı:

İşte izleyicilerden dizinin tanıtımı üzerine gelen o eleştiriler:


-Bu dizi benim için bitti Zeynep Alihan olmadığı sürece de hayatta düzelmez bence.

-ya senarist barıştır şunları artık iyice saçma oldu dizi bunlar barışmassa kimse izlemez bu diziyi başlarda farklıydı normal türk dizilerinden şimdi tam türk dizisi

-Mahvettiniz güzelim diziyi… 2 haftaya kalmaz izlenmeler düşer, o zaman görürüz biz bu dizi devam ediyor mu, etmiyor mu diye…

-Ya of şimdide Zeynep Alihan ı istiyor Alihan Zeynepi istemiyor yeter şu diziyi düzeltin ya böyle olmaz saçmaladı

-Oha fragmana koş arkadaş kimin eli kimin cebinde belli degil

-Artık herkes günahkar ve bütün yaşatiklarına rahmen onurlu zeynep yolun açık olsun senarist kirletmediğin hiç bir duygu kalmamış

-Hira ve alihan ıyyyyy of abi filmi alihan ve Zeynep için izliyodum iyice bozdular

-Ya of bir öyle bir böyle bir ortası yok mu?Şimdi de Hira çıktı başımıza…Aşk beklemeye gelmez.

-Artık bu diziyi listemden çıkardım içine etmişsiniz güzelim diziyi Alihan kızan +1

-Onceku bolum alihan pesinden koyusuyordu zeynep yuz vermedi. Bu bolum zeynep pesinden kosuyor alihan yuz vermiyor. Bidahaki bolumde alihan kosar yine zeynep yuz vermez. Halit eski karisini sevdigini anladi. Yildiz eski kocasini sevdigini. Bu ne bicim bir kisir dongu hahaha

-Bu ne ya böyle bi dizi görmedim önüne gelenle yatıp kalkıyor eski karısı mı yenisi mi başkası mı bu ne ya, ayıp değil mi bunu insanlara izletmek yuh yani