Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma şaka gibi oldu, önce Halit’in ölmesini istediler şimdi de dönmesine bekliyorlar!

Yasak Elma şaka gibi oldu, önce Halit’in ölmesini istediler şimdi de dönmesine bekliyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde 85. bölümde Halit Argun karakteri ayrılmıştı. 4. sezonundaki dizide başından bu yana karaktere hayat veren ve güçlü performansı ile de alkış alan Talat Bulut, hoş bir veda töreni ile uğurlandı.

Ancak senaristler Halit karakterinden vazgeçmeye niyetli değil. Talat Bulut’un yeniden diziye dönebileceği imajı vermek bile izleyicinin dikkatini buraya yöneltmesine yetti. Dizinin dün akşam yayınlanan 90. bölümü bir önceki haftaya göre yükseliş yaşadı. Yani fragmanlarla verilen “Halit ölmemiş” mesajı, reytinglere olumlu yansıdı.

Tabii ki şimdilik bu bir senaryo oyunu. Altından ne çıkacak bilinmez ama Talat Bulut’un yeniden diziye döndüğüne yönelik bir bilgi yok. Yani, Yasak Elma bu yolla heyecanı yüksek tutmak istiyor. Bunun sebebi de yeni karakterlerin tam da beklenileni karşılayamamış olması.

Halit karakterinin diziden çıkartılmasını isteyenler uzun süre sosyal medyayı mesaj yağmuruna tutmuştu. 85. bölümde de bu gerçekleşti ve karakter diziye veda etti.

Ancak gelinen noktada daha Halit’in gidişinden 5 bölüm geçti ki, daha önce ‘gitsin’ diyenler bile Halit karakterinin dönmesini isteyen bir tavrı takınmaya başladı.

Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakteri geri döner mi, bilinmez ama izleyicilerde bu hissiyatın bile olumlu etki yaptığı ve reytinglerin arttığı görüldü.

Ender, Caner’le yaptığı araştırmalar sonucunda Halit’in yaşadığı kanısına varıyor. Tabii ki net olarak neler yaşanacağı 28 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 91. bölümde ortaya çıkacaktır.