Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma yeni bölümde terk köşe yapayım derken komedi yaptılar!

Yasak Elma yeni bölümde terk köşe yapayım derken komedi yaptılar!

tarafından zk zk

Fox TV’de dün akşam 44. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisi, her bölümüyle şaşırtmaya devam ediyor.

Artık izleyenlerin bir mantık aramakta zorlandıkları dizide her şeyin olma ihtimali var!

Başlangıçta günlük hayatın akışına ters pek çok durumun ortaya çıkmasıyla izleyenler diziye bir hayli eleştiri yöneltiyordu.

Televizyongazetesi/Detay – Ancak dizi devam ettikçe artık başka bir gözle izlemeye başladı izleyenler. Entrikanın bitmek bilmediği dizide olmaz diye bir şey yok artık!

Pek çok izleyici, eğlenmek için izlediklerini bile söylemekte. Yerli Dallas olarak adlandırılan Yasak Elma, yine yaptı yapacağını!

Bizim Hikaye dizisinden ayrılan Nesrin Cavadzade, diziye sonunda geldi. Güzel, seksi, zeki bir kadın olan Şahika karakterini oynayacak.

Peki kim bu Şahika? Henüz öğrenemedik ama Şahika’nın ortaya çıkışındaki garip durum da sosyal medyadan ti’ye alınıyor.

Yasak Elma yeni bölümde terk köşe yapayım derken komedi yaptılar! 7

Dizi klişelerinden, bilindik hikayelerden birisi tekrarlandı yine. Ender, gittikçe yakınlaşmaya başladığı Kaya’nın heyecanla evine gidiyor. Kapıyı güzel bir kadın açıyor, arkasından bornozuyla Kaya çıkıyor!

Manzaraya bakınca bu kişinin Kaya’nın eski sevgilisi ya da birlikte olduğu kadın olarak görülmesi isteniyor.

Yoksa adamın bornozla misafiri evdeyken durması tuhaf bir durum olurdu!

Zaten sosyal medyada da izleyici durumu ti’ye alıp “Misafiri gelince hemen banyoya mı girmiş yani?” diyerek durumdaki garipliğe dikkat çekmekte.

Ancak pek çok izleyicinin tahmini, ilk etapta bambaşka bir durum gibi görünse de bir ters köşe olacağı. Kaya’nın kardeşi, kuzeni, bir yakını olma ihtimali dillendiriliyor şimdi Şahika karakterinin.

Yeni bölümde izleyip göreceğiz ama bu duruma kimsenin şaşırmadığı da sosyal medya yorumlarından belli oluyor. Artık Yasak Elma şaşırtmaktan çok güldürüyor!

İşte Yasak Elma 44. bölüm tanıtımı:

Yasak Elma 44. Bölüm Özeti:

Halit’in ayrılmak istediğini öğrenen Yıldız yıkılır ve ondan ayrılmamak için elinden geleni yapar. Zeynep ve Alihan, Elif yüzünden gerginlik yaşarken, Ender, Halit’i kendi evine sokmanın mutluluğunu yaşıyordur. Yiğit ise intikam planını harekete geçirmek için çalışmalara başlar.