Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Alihan’a ‘güle güle’! Hoşgeldin Caner!

Yasak Elma’da Alihan’a ‘güle güle’! Hoşgeldin Caner!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde Caner, hızla Zeynep’in yakıştırıldığı favori isim olmaya doğru ilerliyor!

19. bölümü ekrana gelen dizide, Alihan’ın ipleri iyice germesinden sonra Zeynep büyük hayal kırıklığı yaşamaya devam etti.

Akşam ofisteki çalışanlarla gidilen yemekte de Zeynep’in canını sıkmayı başaran Alihan, aralarındaki ilişkiyi iyice çıkmaza sokuyor.

Bu arada dizinin yükselen yıldızı ise Caner oldu! Barış Aytaç’ın oynadığı Caner, her ne kadar ablası Ender ile birlikte çeşitli entrikalar içine girse de farklı bir yanını Zeynep’le olan arkadaşlığında ortaya koymaya başladı.

Yasak Elma'da Alihan'a 'güle güle'! Hoşgeldin Caner! 8

Ofiste bütün gün didişen ikilinin yeni bölümde yaptıkları bir konuşma, izleyicilerden alkış alırken, Caner’le olan sahneleri diziyi takip edenlerin daha çok sevmeye başladığı anlaşıldı.

Caner karakteri daha geri planda kalmıştı ama gittikçe öne çıkıyor. Barış Aytaç’ın başarılı performansıyla Caner, gittikçe sevilmeye başlandı.

Özellikle dün akşamki bölümde Zeynep ile yaptığı dertleşme sahnesi, izleyicide “Zeynep, Alihan’ı bıraksın Cem’le olsun” bile dedirtti. “Vay be Caner, sen nasıl bir adammışsın!” diyerek Caner’in içten konuşmalarını alkışlayan izleyiciler, bu sahneden sonra Caner’e bambaşka bir gözle bakmaya başlayacak.

Yasak Elma'da Alihan'a 'güle güle'! Hoşgeldin Caner! 9

Dizide bir süredir Caner sahneleri daha yoğunlukla yer alıyor. Ofiste çalışmaya başlayan Caner’in eğlenceli halleri, izleyicinin de dikkatini çekmiş, hatta onun olduğu sahneleri keyifle izlediklerini de belirtiyorlardı.

Caner bu hafta da hem Zeynep’in hem de izleyicinin gönlünü kazanmayı başardı.

Zeynep’in Alihan’ı çok sevdiğini ve onu Hira ile görmeye dayanamadığını anlayan Caner, dostça bir konuşma yaptı Zeynep’le. “Madem bu kadar seviyordun, ne diye ayrıldın be?” diyen Caner’in özlü sözü de sosyal medyanın gündemine geçti!

“Anlamazsın sen” diyen Zeynep’e Caner, “Kadınların ciğerini bilirim ben. Siz hep istiyorsunuz ki hem şoför arkası olsun, hem cam kenarı olsun ama yok işte. Bak armudun sapı, üzümün çöpü derken kaybettin adamı” diyerek çok güldürdü.

“Bırak bu acıların kadını dramasını. Sen akıllı kızsın, güçlü kadınsın, ne istersen yaparsın. Hiç bir şey için geç değil” diyen Caner, bu dertleşmeden ablası Ender’in haberi olmamasını da özellikle tembihleyerek Zeynep’i de izleyiciyi de güldürdü.

İşte Zeynep ve Caner’in o konuşmaları ve ikiliye sosyal medyadan gelen yorumlar:

-İyice gözden düşen dizinin dün akşamki tek güzel sahnesi Caner ile Zeynep sahnesiydi.

-Caner çok iyi çocukmuş günahını aldım.. Yakında ablasına karşı korumaya da başlar. Caner sana hayranım.

-Üzülme zeynep alihana değmez sen daha iyilerine layiksin seni hep ortada bıraktı caner bile alihandan daha adam

-Caner bu bolumun favori ismiydi.Alkislar Canere

-Caner buna aşık olur dedim ama kankalık mevkiine yükselmek üzere alihan büyüsünü öyle kaybetti ki canerle olsa sanki biraz romantizim görebiliriz gbi bu ne vahim hadise

-Canerde iyi olmaya başladı birde iyilik zehirlenmesi yasiyorm diyordu ???hahaha iyi olsn caner ya kötülük yaksmio

-Canerin Zeynepe aşık olmasını ıstiyorum dizinin resmen havası değişir.
Tabii ki sonunda Alihan ile Zeynep olur ama aşk üçgeni olursa Canerli olsun çok tatlı durdu..

-Yuh be Caner bile Alihanan adam cikti.

-Caner ve Zeynep sevgili olsun bence çok tatlılar alihanla Zeynep’in barışcağı yok