Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da bir bu eksikti dedirten gelişme! İlişkiler yumağı giderek karışıyor!

Yasak Elma’da bir bu eksikti dedirten gelişme! İlişkiler yumağı giderek karışıyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin entrikaları hiç bitmeyen ve her karakterin birbiriyle bağlantılı hikayesi deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen dizisi Yasak Elma’nın dün akşam ekrana gelen bölümündeki bir sahne bu karmaşaya bir düğüm atacak gibi görünüyor.

Bilindiği üzere; sadece formalite de olsa Ender ile evlenen Alihan’ı hayatından çıkaran Zeynep, Dündar ile nişanlanmıştı. Bu arada Alihan’ın evliliğinin gerçek amacını öğrenmiş ama yine de onu affetmemişti.

Dün akşam yayınlanan bölümde ise; Alihan nihayet Ender’den boşanmayı başarabildi ve ikili boşanma evraklarını imzaladı. Ama bu durum Alihan ve Zeynep arasındaki durumu düzeltmeye şimdilik yetmeyecek gibi görünüyor. Çünkü; Zeynep şuan Dündar ile nişanlı. İkili arasındaki uçurum bir süre de Zeynep-Dündar ilişkisi yüzünden büyüyecek gibi görünüyor.

Yasak Elma'da bir bu eksikti dedirten gelişme! İlişkiler yumağı giderek karışıyor! 7

Zaten, hem Alihan hem de Zeynep ayrılığı kabullenmiş ve farklı yollarda yürümeyi kabullenmiş görünüyor. Şu anki ilişkilerini sadece iş ve arkadaşlık olarak görüyorlar. Tabi, yakın zamanda ikili arasındaki duyguların yeniden canlanacağı ve aşkın kaldığı  yerden devam edeceği tahmin ediliyor.

Ama bu arada ikili arasına girecek yeni bir karakterin de sinyalleri verildi. Dün akşam yayınlanan bölümde; Zeynep, Alihan ve Hakan ile birlikte bir iş yemeği yedi. Bu arada; Dündar ve kız kardeşi de aynı mekana geldi. Zeynep, iş yemeğinin ardından onlarla buluşmak üzere Dündar ile anlaşmıştı. İş yemeğinin bitmesinin ardından mekandan ayrılmak üzere olan Alihan da gitmeden Dündar’a selam verdi. Dündar da, Alihan ve Hakan’ı masaya davet etti.

İşte, bu sahnede Dündar’ın kardeşi Dila’nın Alihan’a bakışları dizide yeni bir karmaşık ilişkinin sinyallerini verdi. Dila’nın abisinin nişanlısı Zeynep’in eski sevgilisi Alihan’a aşık olma ihtimali “Bir bu eksikti. Bu dizide yakında Alihan ve Halit’te evlenir” gibi espirili yorumlara neden oldu.