Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da bir garip durum! Eleştiri oklarını üzerine çekti!

Yasak Elma’da bir garip durum! Eleştiri oklarını üzerine çekti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de bu akşam 8. bölümüyle ekrana gelecek olan Yasak Elma dizisinde izleyenlerin Zeynep ve Alihan arasında geçenlere itirazı var!

Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın başrolünde oynadıkları dizide, zengin bir eş bulmak için çevirmediği plan kalmayan Yıldız bile, Zeynep’ten daha iyi görünmeye başladı.

Sosyal medyada Alihan ve Zeynep aşkını destekleyen izleyenlerden gelen yorumlara bakınca, pek çok kişi bu ilişkiyi savunsa da bir taraftan da ikilinin birlikte olmaları nedeniyle eleştiriler aldıkları görülüyor.

Dizinin müdavimlerinden bazıları, Zeynep’in Alihan ile kısa süreli ilişkilerinde hemen birlikte olmasını hoş karşılamıyor.

Zeynep’in daha tutucu bir karakter olmasına rağmen, Yıldız’dan daha cesur tavırlar sergilediği düşünen izleyiciler, bu duruma Zeynep’e yakıştıramadı.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Yıldız’ın entrikacı tavrına rağmen Zeynep’ten daha düzgün davrandığını düşünen izleyenler, sosyal medyadan yorum yağdırıyor.

Alihan ve Zeynep’in ilişkisinin çok hızlı ilerlediğini düşünen izleyicilerden bazıları ikilinin ilişkisiyle ilgili yaptıkları yorumlarda bu durumdan hoşlanmadıklarını ifade ediyorlar.

“Önceleri Alihan ve Zeynep için izliyordum ama Zeynep’in yaptığı olmadı” yorumunu yapan bir izleyicinin yanı sıra “Zeynep Alihan’la birlikte olmasına rağmen çok rahat. Biraz bunu dert etmesi gerekmiyor muydu dizide olsa? Sonuçta bu kadar baskıcı kardeş rolünü oynuyorsa bunu yapmaması lazımdı” şeklinde tepkilere maruz kalıyor.

Yasak Elma'da bir garip durum! Eleştiri oklarını üzerine çekti! 7

Yıldız’ın yaptıklarına tepki verirken kendi yaşadıkları nedeniyle izleyenlerin tepkisini çeken Zeynep’e göre Yıldız daha geçer not almaya başladı izleyiciden.

Bir izleyicinin yaptığı şu yorumdan da bu durum anlaşılmakta:

“Yıldız süpersin. Zeynep ilk görüşte Alihan’ın yatağına atladı sense, ben evlenmek ve yuva kurmak istiyorum dedin. Sana bravo!”

Zeynep’in ilişkisinde yaşadıklarına rağmen Yıldız’ın evlenmek istemesine karşı çıkması izleyenlerden tepki almaya devam ediyor.

Bu akşam dizinin yeni bölümü, yeni gelişmelere sahne olacak.

İşte dizinin 8. bölüm tanıtımı: