Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Ender’e izleyenler öyle bir isim buldu ki cuk oturdu!

Yasak Elma’da Ender’e izleyenler öyle bir isim buldu ki cuk oturdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Eda Ece ile Onur Tuna’nın rol aldıkları dizinin bu akşam 9. bölümü ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölüm tanıtımında Ender’in falcı aracılığıyla yine ortalığı karıştıracak olması, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Alihan ve Zeynep’i ayırmak için yeni entrikalar peşinde koşan izleyenler, iki aşığın bu oyuna gelmemesini diliyor.

Halit’le Yıldız’ın evlenmesinden sonra entrika dozunu gittikçe arttıracağı görülen Ender, izleyenlerin de tahammül sınırlarını zorlayacak gibi görünüyor.

Sosyal medyada dizinin yeni bölümünde bir falcının ortaya çıkmasına şaşıran izleyenler “Bir falcımız eksikti. Ne alakası var? Bir de cin çağırsınlar, tam olsun, saçmalık” şeklinde yorumlarıyla diziyi eleştirdiler.

Yeni bölümde Alihan’ın bu oyuna alet olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

 

Yasak Elma'da Ender'e izleyenler öyle bir isim buldu ki cuk oturdu! 7

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu arada Ender karakterine çok kızan izleyenlerden bir tanesinin yaptığı yorumu okuyanlar gülmekten kendilerini alamıyor.

İzleyicinin yorumu şöyle:

“Bir de ona Ender demeyin arkadaşlar! Bence onun adı Ejder olmalı! Ender ismini hak etmiyor çünkü!”

Ender aslında çok az bulunan, çok seyrek olan anlamında kullanılan bir sıfat. Genel olarak toplumdaki algısı ise nadir bulunduğu için değerli bir şey gibi görünüyor. Bu nedenle izleyici Ender ismini karaktere yakıştıramamış! Aslında Ender gibi entrikacı insanların ender bulunmasından yola çıkılırsa çok da yakışmamış görünmüyor.

Fakat tabii algı ‘iyi’ yönde olduğu için Ender ismiyle ilgili, böyle bir karaktere yakıştırılmıyor. Dolayısıyla izleyici Ejder’i layık bulmuş. Ejder de Ejderha’nın kısaltılmışı. Malum, ejderha ağzından ateşler püsküren bir canavar.  Çevirdiği entrikalara, acımasızlığına bakılınca aslında izleyici bu yorumunda haksız da sayılmaz! Her ne kadar gösterişli duruşuyla dikkat çeken birisi de olsa, içindeki kötü ruha bakınca Ender’in bu ismi haketmediği düşünülüyor.

İşte tartışmalara neden olan 9. bölüm 2. tanıtımı: