Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da tahminler çıkarsa büyük şok olur!

Yasak Elma’da tahminler çıkarsa büyük şok olur!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın oynadıkları Yasak Elma dizisi, dün akşam 9. bölümüyle ekrana geldi.

Yıldız’ın Halit’le evlendikten sonra hemen havaya girmesi, ekran başında diziyi izleyenleri de gülümsetmeye başladı.

Kardeşi Zeynep’in işyerine giden Yıldız’ın kendisini “Yıldız Argun” olarak lanse etmekten hayli kasıldığı anlar dikkatlerden kaçmadı.

Zeynep’i bulamayan Yıldız, Alihan’ı ziyaret etti. Bu küçük ziyaret, izleyenleri bambaşka tahminler yapmaya götürdü.

Yıldız’ın tavırları, konuşmaları Alihan’a da garip geldi. Bu sırada odaya giren Zeynep, ablasının pot kırmaması için uğraştı ama Yıldız, Alihan’a ‘enişte’ diyerek Zeynep’i de utandırdı.

Yasak Elma'da tahminler çıkarsa büyük şok olur! 7

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ancak bu sahneler, sosyal medyada izleyicilerin başka tahminlerine yol açtı.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde Yıldız’ın Halit ile olan evliliğinden sıkılmaya başladıkça Alihan’a göz koyacağı tahminleri yapılmaya başlandı.

Hatta bazı izleyenler bu durumu özellikle istediklerini belirterek Alihan ve Yıldız’ı daha çok yakıştırdıklarını bile söylüyorlar.

İzleyenler ne kadar haklı, ilerleyen bölümlerde göreceğiz ancak olmaz olmaz diye bir şey yok. Neticede dizi izleye izleye artık senarist gibi çalışan izleyiciler, o kadar iyi tahminler yapıyorlar ki pek çok dizinin gidişatını görebiliyorlar.

İşte Yıldız’ın Alihan ile sohbet ettiği o anlar: