Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan büyük aşk çıktı, bu hikayede yanan Yıldız oldu!

Yasak Elma’dan büyük aşk çıktı, bu hikayede yanan Yıldız oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde rol alan ve Kerim karakteri ile dikkatleri çeken Gökhan Alkan, geçtiğimiz ay yapıma veda etmişti. Ünlü oyuncunun sette rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile aşk yaşamaya başladığı da ortaya çıkmıştı. İkili aşklarını gizlemezken, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da göz dolduruyor.

Nesrin Cavadzade, instagram hesabından sevgilisi Gökhan Alkan ile fotoğrafını yayınladı. Oyuncunun bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum yapıldı. Oyuncu Evrim Doğan, “Birbirinize benzemeniz kaç puan arkadaşım” diye yorum bıraktı.

Evrim Doğan’ın belirttiği birbirlerine olan benzerlikleri konusunu birçok takipçi de düşündüklerini belirten yorumlar yaptı. Bazı hayranlar ise çiftin birbirine çok yakıştığını vurguladı ve evlenmelerini tavsiye etti.

Yasak Elma'dan büyük aşk çıktı, bu hikayede yanan Yıldız oldu! 8

Yasak Elma dizisiyle ilişkili yorumlar da dikkatleri çekti. “Bu hikayede yanan Yıldız oldu” diye yorum bırakan dizi takipçileri, Kerim ile Yıldız’ın aşk yaşayamamış olmasına vurgu yapmış oldu.

Birçok dizi hayranı da Kerim ve Yıldız karakterlerini birbirlerine çok yakıştırmıştı ama senaristler bu aşkı izleyicinin istediği noktaya taşımamıştı.

Yasak Elma'dan büyük aşk çıktı, bu hikayede yanan Yıldız oldu! 9

“Allah mutluluğunuzu bozmasın” diye yorum bırakan takipçiler, bu mutluluklarını da kıskandıklarını belirten ifadeler kullandı.

Paylaşıma 4 saat içinde 350 binden fazla beğeni gelmesi de dikkatleri çekti.