Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den karantinayla ilgili büyük eleştiri!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den karantinayla ilgili büyük eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini Eda Ece canlandırıyor. Özellikle dizinin 3. sezonu oyuncu adına büyük kazanımlar getirdi. Yasak Elma daha da çok sevildi. Yıldız karakteri de öne çıktı ve reytingin sürükleyici ismi oldu.Eda Ece, yönetmeninden aldığı izinle doğaçlama yaparak Yıldız karakterini daha çekici hale getirdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız karantina günlerinde oyuncu dinlenme fırsatı buldu. Bu süreçte sürekli üretmek gerektiği ile ilgili bir baskıdan bahseden oyuncu, psikologları dinledi ve bu baskıdan kısa sürede kurtuldu.

Katıldığı youtube programında karantina günlerinde sürekli yemek yapmak gibi bir hissiyat hissettiğini belirten oyuncu, 8 ciltlik bir esere başlayamadığı için de vicdan azabı yaşıyor.

Yeni bir şeye başlama ile ilgili sıkıntı yaşadığını anlatan oyuncu, artık kendisini üretmeye zorlamadığından bahsetti. Psikologların bu yöndeki düşüncelerini benimseyen oyuncu, “İnsanın kendi üstüne gitmesi de sağlıklı değil. Üretme, bir şey post etme. Bunun sende bir yükü olmasın. Çünkü o girdaba girdiğin zaman çıkamıyorsun” diye konuştu.

Eda Ece, daha önce sürekli yemek yaptığını ama artık istediği zaman yemek yapmaya başladığını anlattı. Daha az yemek yediğini ve kendisini sakinleştirmeye çaba harcadığını anlatan Eda Ece, 7 gün süren bir dijital detoks uyguladı.

Sosyalleşmeye de ihtiyacı olduğunu anlatan oyuncu, dönem dönem psikolojisinin değiştiğini de vurguladı.

Eda Ece’nin röportajını videoda izleyebilirsiniz.