Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’ya hiç yakışmaz! O malum klişeye kimsenin ihtiyacı yok!

Yasak Elma’ya hiç yakışmaz! O malum klişeye kimsenin ihtiyacı yok!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de dün akşam 11. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinde, Alihan’ın travmatik durumu iyice ilerlemeye başladı.

Küçük yaşlarda okuldan eve geldiğinde annesini bir adamla yakalayan Alihan, yaşadığı şok nedeniyle yıllardır yaşadığı travma ile mücadele ediyor.

Zeynep’le güzel giden ilişkisini bu travma yüzünden bitiren Alihan, kadınlara güvensiz bir hale gelmesi nedeniyle aşık olmasına rağmen, Zeynep’ten ayrıldı.

Ancak birlikte çalışmakta zorlanan Alihan, bu kez Cem’in Genel Müdür olmasıyla beklemediği bir durumla karşı karşıya geldi.

Cem’in Zeynep ile yakın ilişkilerini gören Alihan, artık sürekli onları gözlemeye başladı.

Toplantı için şehir dışına gittikleri gece Zeynep’in yemeğe inmemesi ve sonrasında Cem’in ona bakmak için gidip geri gelmemesi, Alihan’daki travmayı iyice arttırdı.

İhanete uğramış gibi hisseden Alihan, gece otelde yine ataklar geçirdi. Kabuslarında Cem ve Zeynep’i aynı yatakta gören Alihan, soluğu terapistinde aldı. Aslında kabusunda gördüğü kişinin gerçekte Zeynep olmadığını anlatan terapist, Alihan’a “Herkesi aynı kefeye koyma” diyerek Zeynep’le ilgili endişelerinin yanlış olduğuna vurgu yaptı.

Yasak Elma'ya hiç yakışmaz! O malum klişeye kimsenin ihtiyacı yok! 8

Fakat dizide yaşanan tüm bu gelişmeler, izleyenleri başka bir endişeye sevketmeye başladı.

Alihan’ın çocukken yaşadığı olayı Zeynep’i de potansiyel bir tehlike olarak görmesine sebep oluyor. Ve bu durum gittikçe daha da çoğalıyor. İşte bu noktada dizinin müdavimleri “Yeni bir psikopatımız daha mı oluyor?” sorusunu sormaya başladı.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Pek çok dizide normal giden aşkların bir anda psikopatça durumlara dönüşmesi, başlangıçta iyi görünen karakterlerin ruh sağlıklarının bozuk birer kişilik olduğunun ortaya çıkması, Yasak Elma dizisinde de aynı klişe ile mi karşılaşılacak endişelerini doğuruyor!

İzleyici şimdiden sosyal medyadan “Sakın Alihan’ı psikopat yapmayın!” diyerek duruma tepki vermeye başladı bile.

Yasak Elma'ya hiç yakışmaz! O malum klişeye kimsenin ihtiyacı yok! 9

Diziye ivme kazandırmak için Alihan’ın böylesi bir karaktere dönüştürülmesi, hem büyük bir izleyici kaybına neden olabileceği gibi, son dönemin hızla yükselen dizisi için çok klişe bir gelişme de olacak gibi duruyor.

Bakalım dizinin devamında Alihan bu travmasını tedaviyle yenecek mi yoksa gerçekten bir psikopata mı dönüşecek?

İşte Alihan’ın travma geçirdiği o anlar: