Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisinin bitmesine yol açan süreçte Kaan Yıldırım’ın itirazı var!

İnsanlık Suçu dizisinin bitmesine yol açan süreçte Kaan Yıldırım’ın itirazı var!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kaan Yıldırım ve Gizem Karaca’yı buluşturan İnsanlık Suçu dizisi, gelecek sezona da sarkacak derken, bir anda dizinin ipi çekildi…

Kanal D, diziyi apar topar yayından kaldırdı. Reytingler çok iyi değildi belki ama dizinin Gizem Karaca’nın uyuşturucu davasından ceza almasıyla aynı zamana denk gelmesi dikkatleri çekmişti…

Kaan Yıldırım’ın başarılı oyunculuğunu izlediğimiz İnsanlık Suçu dizisi, ünlü oyuncu için bir hayal kırıklığı daha yarattı.

Ulan İstanbul dizisinde Ferdi karakteriyle ünlenen Kaan Yıldırım, Klavye Delikanlıları dizisinden sonra İnsanlık Suçu’nu kariyerinde bir çıkış olarak düşünüyordu.

Ancak bu beklentisi karşılık bulmadı.

Yıldırım, dizinin yayınından sonra yaşanan bazı noktalara ise itiraz etmekte…

Dizide önce senarist, ardından da yönetmen değişikliği yapılmıştı.

Kaan Yıldırım’a göre bu tür ani değişiklikler projeye zarar verebiliyor. Nitekim bunun zararlarının da görülebildiğini gözlemlemiştik.

Kaan Yıldırım, bu noktada şu detaylara dikkat çekiyor:

“Bu konuda çok dertliyim ama bu işler böyle maalesef. Beraber bir yola çıkıyorsunuz, sonrasında bazıları aramızdan ayrılıyor. Şahsım adına uzun zaman gerçekten çok ama çok mutlu çalıştığım biriydi Barış Yöş. Bütün sahnelerin duygularını oyuncu ile birlikte yaşar, hiç düşünmediğin yerden bir pencere açar. Sen pencere açtığın zaman doğru ise o pencereden içeri girer. İşini gerçekten severek yapan bir yönetmen. Onunla çalıştığım için çok mutluyum. Fakat biz oyuncuların kontrol edemediği şeyler bu ayrılıklar. Bize düşen profesyonel şekilde işimize aynı motivasyon ile devam etmek.”

İnsanlık Suçu dizisinin bitmesine yol açan süreçte Kaan Yıldırım'ın itirazı var! 7

İNSANLIK SUÇU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İnsanlık Suçu dizisinin yapım ekibindeki sert değişimlerin diziye olumlu bir katkı yapmadığı ortaya çıktı.

Oyuncuların şimdi önlerinde sadece doğru senaryo ve doğru zamanda ekranda olma gerçeği yok… Ayrıca doğru yapım firması ve doğru ekip noktasında da iyi düşünmeleri gerekiyor.

Sonuçta İnsanlık Suçu dizisinin arka planında çalışan bir çok insan var. Ancak dizinin erken final yapması hem Kanal D’yi hem de Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimleri daha çok etkiliyor.