Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’ya verilen destek Hizmetçiler’e de verilmeli!

Yasak Elma’ya verilen destek Hizmetçiler’e de verilmeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hizmetçiler dizisine destek kadın izleyicilerden gelmeli! Televizyon ekranında en çok dizi izleyenler kadınlar. En çok şikayet edilen konu ise erkek egemen diziler… İşte bu noktada Yasak Elma dizisi büyük bir çıkış yaparak, kadın karakterlerin ön plana çıktığı bir yapım oldu. Bu durum da dizinin ilk 2 sezonuna nazaran 3. sezonunun daha da çok ilgi görmesini sağladı. Çünkü kadın karakterler artık çok baskındı ve absürd komedi noktasında da örnekler sunan Yasak Elma reytingleri yükselterek büyük başarı da sağladı. Dizide başı çekin üç kadın oyuncu var; Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade. Bu üçlü izleyicileri ekrana bağlamayı başarıyor. Dizinin ağırlıklı olarak kadın izleyicilere hitap ettiği de biliniyor.

İşte bu noktada Hizmetçiler dizisi de Yasak Elma ile benzerlik taşıyor. Bu dizide de kadın karakterler ön planda. Ekranda kadınların dünyasını daha çok izlemek isteyen kadın izleyici grubu açısından Cumartesi akşamları Kanal D’de yayınlanan Hizmetçiler dizisi önemli örneklerden birisi konumunda. Deniz Baysal, Selen Domaç, Algı Eke, Aleyna Solaker dizinin 4 kadın ismi ve ana karakterlere de hayat veriyorlar.

Yasak Elma'ya verilen destek Hizmetçiler'e de verilmeli! 8

Dizide Çiçek karakterine hayat veren Aleyna Solaker, Milliyet gazetesindeki röportajında dizide rol almak istemesinin sebebini kadın karakterlere bağlıyor. Solaker, “Hizmetçiler hikayesinde sizi çeken ne oldu?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

“Kadın karakterlerin çok oluşu ve hepsinin birbirinden bağımsız kendi hikayelerinin olması… Aynı zamanda dördünün birlikte bir hikayesinin olması çok hoşuma gitmişti. Okuduğum andan itibaren içinde olmayı istediğim ve heyecan duyduğum bir dizi.”

Yasak Elma'ya verilen destek Hizmetçiler'e de verilmeli! 9

Meksika dizisinden uyarlanan Hizmetçiler’in orijinal haline baktığını belirten Solaker, orijinal senaryonun üzerinden yapım şirketi Fabrika Yapım tarafından aylarca süren bir senaryo çalışmasının yürütüldüğünü vurguladı.

Solaker, “Yani izlediğim ve okuduğum çok benzer işler değil” diyerek orijinal halinden farklı bir uyarlama yapıldığını ifade etti.Hizmetçiler dizisinin başrollerinde Deniz Baysal, Selen Domaç, Algı Eke, Aleyna Solaker ile birlikte Seçkin Özdemir ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.