Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisinin bir talihsizi de Aleyna Solaker!

Hizmetçiler dizisinin bir talihsizi de Aleyna Solaker!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Meral karakteri ile büyük beğeni kazanan ve iyi bir çıkışa da imzasını atan Aleyna Solaker, ekrana dönüş için uzun bir süre bekledi. Oyuncu tam da kendisine göre bir dizi ve rol bulduğunu düşünerek Hizmetçiler’e başladı.

Kanal D ekranlarında yayına önceki hafta başlayan Hizmetçiler dizi ekibi, koronavirüs salgının ülkemize sıçramasının ardından setin iptal edilmesi ile evlerine çekildi. İşte böyle sıkıntılı bir ortamda ekrana dönen Aleyna Solaker, uzun süre çıkış yapacağı yeni bir iş beklemişti. Bu iş Hizmetçiler dizisiyle geldi ama şimdi ne olacağını kimse bilmiyor.

Hizmetçiler dizisinin bir talihsizi de Aleyna Solaker! 7

“Daha henüz yolun başındayım” diyerek oyunculukta gideceği uzun bir yol bulunduğunu hatırlatan Solaker, oyunculuğun kendisi için çok şey ifade ettiğini söyledi.

Milliyet gazetesine konuşan oyuncu, “Küçük yaşlardan beri hayalini kurduğum ve bunun için çok çalışıp çabaladığım hedefim ve her şeyim. Hayatımın büyük bir bölümü” diyerek de mesleğine olan bağlılığını ifade etti.

Hizmetçiler dizisinin çekimlerine ne zaman devam edilecek, koronavirüs salgını sonucunda kanallar diziler konusunda nasıl kararlar alacak bilinmiyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki, bu uzun süreli bir sıkıntı en çok da yeni başlayan diziler etkilenecek.

Hizmetçiler henüz izleyici kitlesini tam oturtamadan, ekranda bağlılık yaratma potansiyelini bulamadan ara vermiş oldu. Eldeki stok bölümlerin bitmesinin ardından çekimler yapılmadığı sürece ekranda olamayacak.

Bu noktada Hizmetçiler dizisiyle uzun beklemeden sonra ekrana dönüş yapan Aleyna Solaker, diğer meslektaşları gibi büyük bir talihsizlik yaşıyor.

Hizmetçiler dizisinin ilk 2 bölümü yayınlandı ve reytinglerde orta derecede ilgi gördü. 3. bölüm ise 21 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Sonraki haftalar için elde ne kadar stok bölüm var bilinmiyor.