Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Allen, oyunculuktan başka bir alana geçiş yapacak!

Yasemin Allen, oyunculuktan başka bir alana geçiş yapacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen’in yeni planı ortaya çıktı.

Oyunculuktan sonra şimdi de gözünü yönetmenliğe kestiren Yasemin Allen, hem hikaye yazıyor hem de yönetmenliğe kendini hazırlıyor.

Amerikan dizisinde başrol kadrosunda oynayan Yasemin Allen, ‘Senaryo yazmaya başladım. Hikaye anlatımı ve yönetmenlikle ilgilenmek istiyorum’ açıklamasıyla dikkat çekti.

ABD’de yayınlanan ‘Strike Back dizisinde Rus ajanını oynayan Yasemin Allen, dizinin Hırvatistan’daki çekimleri öncesinde Elele dergisinin haziran sayısı için Tuğberk Acar’ın objektifine çarpıcı pozlar verdi.

Oyunculuk konusunda Türkiye ve yurt dışında bir çok hayalini gerçekleştirdiğini anlatan Allen’in yeni hedefi yönetmenlik. Hikaye anlatımı tarafında olmak istiyor, yazmaya başladığı senaryoları filme çekmeyi planlıyor.

‘Ön yargılarımı kenara bıraktım’

Yasemin Allen, oyunculuktan başka bir alana geçiş yapacak! 7

Türkiye ve Avustralya’da büyüyen, iki sene önce taşındığı Los Angeles’taki yaşantısının ardından Londra’ya yerleşen Yasemin Allen, Strike Back’in çekimleri nedeniyle geçen yılın önemli bölümünü Malezya’da geçirdi. Şimdi dizinin son bölümleri için iki ay Hırvatistan’a gitmeye hazırlanıyor.

Allen, farklı ülkelerdeki, çok kültürlü yaşamı için ‘Bu, insanlara karşı çok daha anlayışlı biri haline getirdi beni, bütün ön yargılarımı bir kenara bıraktım. Güzel ve mutlu olduğum bir noktaya geldiğimi hissediyorum. Hayat ne getiriyorsa hazırım!’