Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen’in dizide kullandığı silahlar gerçek!

Yasemin Allen’in dizide kullandığı silahlar gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Allen, geçtiğimiz yıl çekimlerinde yer aldığı Strike Back isimli dizi ile gündeme gelmişti. Oyuncu, dövüş sahnelerinde ve silahların yer aldığı sahnelerde başarıyla rol aldı.

Dizide önemli detay ise bu silahların hepsinin gerçek olması. Yasemin Allen, paylaştığı fotoğrafa not ekledi ve “Bu fotoğrafları paylaşma konusunda tedirgindim biraz” diyerek tüm silahların gerçek olduğu bilgisini paylaştı.

Yasemin Allen'in dizide kullandığı silahlar gerçek! 8

Merak eden takipçileri için ünlü oyuncu, “Silahların hepsi gerçek, kuru sıkı kullanıyorduk. Oynadığım rol gereği türlü eğitimlerden geçtiğim için sonsuz minnettarım. Sette her zaman yanımızda silahları güvenli şekilde kullandığımızdan emin olmak için türlü departmanlardan bu işe senelerini vermiş profesyoneller vardı. Önce emniyet” diye yazdı.

Allen’in dizide kullandığı silahların gerçek olması takipçilerini bir hayli şaşırttı.Oyuncu dizinin şu anda 8.sezonuyla Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’de yayında olduğunu ifade etti. Allen, “İleri tarihlerde internette farklı platformlarda bulunabilir. 7. sezonu geçen sene yayınlandı” diyerek da izlemek isteyenlere not bıraktı.

Yasemin Allen'in dizide kullandığı silahlar gerçek! 9