Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka ekranda yok ama Alp Navruz’dan mesaj var!

Zümrüdüanka ekranda yok ama Alp Navruz’dan mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, 3 yılın üzerinde bir süredir kısa aralar vermesi dışında hep diziden diziye, setten sete koştu. Fazilet Hanım ve Kızları, ardından kısa bir dinlenmeden sonra Elimi Bıraka ve yine kısa bir dinlenmeden sonra Zümrüdüanka dizilerinde rol aldı.

3 yapımda da başarısını sergileyen oyuncu, adeta dinlenmeden bir diziden diğerine koştu. Koronavirüs salgını nedeniyle setlere ara veren yapımlardan birisi de Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldıkları Zümrüdüanka dizisi oldu. Dizinin en son geçen hafta 9.bölümü yayınlandı. 28 Mart Cumartesi akşamı ise 10.yeni bölüm Fox  TV yayın akışında yok. Zümrüdüanka’da stok bölüm mü yok veya Fox TV yeterli reklam geliri elde edemediği için mi yayınlamadı, bu konu bilinmiyor.

Ürgüp’te yapılan çekimler geçtiğimiz gün ara verirken, Navruz, bunun bir fırsat olduğunu belirten mesajı ile dikkat çekti. Oyuncu, “Dışarıya kapanmak esasen içeri açılmaktır” diyerek takipçilerine kendilerini keşif için iyi bir fırsat olduğu değerlendirmesi yaptı.

Zümrüdüanka ekranda yok ama Alp Navruz'dan mesaj var! 9

Ünlü oyuncu ayrıca, instagram hikaye bölümünden fanlarının hazırladığı ve karantina sürecinde kilo alabileceği uyarasını yapmak için paylaştıkları görseli yayınladı ve “Haklı olmanızdan korkuyorum” diyerek kilo almaktan çekindiğini ifade etti.

Zümrüdüanka ekranda yok ama Alp Navruz'dan mesaj var! 10

Ünlü oyuncu, film izleyerek zamanını geçirdiğini de yine instagram hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla gösterdi.

Zümrüdüanka ekranda yok ama Alp Navruz'dan mesaj var! 11