Ana sayfa Dizi Haberleri Yazın asfalttan kazıyacaklar bizi! Melike İpek Yalova kara kara düşünüyor!

Yazın asfalttan kazıyacaklar bizi! Melike İpek Yalova kara kara düşünüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Esra Dermancıoğlu ile Melike İpek Yalova, youtube canlı yayınında buluştu.Adana’da çekimleri yapılan diziye sonradan katılan iki isim de hikayede önemli bir görev üstlendi. Hem Müjgan hem de Behice karakterlerine birçok izleyicinin de olumsuz baktığı, hatta diziden çıkmasını istedikleri biliniyor.

İki ünlü isim ise hem rollerinden hem birbirleri ile rol almaktan çok memnun. İkili, yaz aylarında Adana sıcağında ne yapacaklarını ise şimdiden kara kara düşünüyor. Adana sıcağında çok zorlanacaklarını belirten ikili, ne yapacaklarını daha şimdiden düşünmeye başlamış.

Yazın asfalttan kazıyacaklar bizi! Melike İpek Yalova kara kara düşünüyor! 7

Fekeli’nin evinin etrafındaki büyük ağaçların çok güzel olduğunu anlatan Esra Dermancıoğlu, küçük konağın da bahçesinin çok güzel olduğunu söyledi. Bu sohbet sırasında Melike İpek Yalova,”Yazın bence sahanda yumurtayız. Asfalttan kazıyacaklar bizi. Gündüz çok sıcak, ölümlerden ölüm beğeniyorsun. Ama akşam olunca serinlik geliyor” diye konuştu.

Esra Dermancıoğlu da “Yazın yandık. Eyvah eyvah yandık yemin ediyorum” dedi.Esra Dermancıoğlu küçük konağın favori mekanı olduğunu söyledi.Melike İpek Yalova ise Fekeli’nin evini çok sevdiğini anlattı.

Adana’nın yeşil ve çok güzel bir şehir olduğunu dile getiren Esra Dermancıoğlu, gün batımını da çok sevdiğini, inanılmaz bulduğunu ifade etti. Adana kebap yediği zaman kendini kötü hissettiğini belirten Dermancıoğlu, “Ama bitirdim, yetti artık. Yemek yok” diye konuştu.Evde kaldığı süreçte yemek yapmaktan çok sıkıldığını anlatan Esra Dermancıoğlu, artık yemek yemek istemediğini söyledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: