Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 11 Mart Pazartesi yeni bölümde kıldan tüyden kavga çıktı!

Yemekteyiz bugün 11 Mart Pazartesi yeni bölümde kıldan tüyden kavga çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasının Best Of bölümlerinin yeni haftasında, ilk günden tartışmalar başladı.

Geçtiğimiz sezon yarışmaya katılan ve bir kişi dışında herkese 1 vererek taktik yapıp 1. olmayı başaran İclal Kaplan, yeni bölümde ilk gün yarışmacısıydı.

Kaplan’ın yaptığı yemekler, diğer yarışmacılar tarafından kıyasıya eleştirildi. Masada en büyük gerginlik ise İlker Özten ile çıktı.

Özten, bardağının içinde siyah bir madde olduğunu görünce değiştirilmesini istedi. Yemek çatalı olmayan İlker Bey çatal isteyince bu kez İclal Hanım tatlı çatalını gösterip onunla yiyebileceğini söyledi. Herkesin şaşkınlıkla baktığı anlarda İlker Bey, tatlı çatalıyla yiyemeyeceğini söyleyince İclal Hanım’ın istemeye istemeye mutfağa gittiği görüldü.

İclal Hanım’ın bardağın değiştirilmesini istemesiyle gerilmesi, ters tavır sergilemesi İlker Bey’i kızdırdı.

Yemekteyiz bugün 11 Mart Pazartesi yeni bölümde kıldan tüyden kavga çıktı! 13

İlker Bey’in içecek bir şey istemesi üzerine mutfağa gergin bir şekilde giden İclal Hanım, İlker Bey’in masadaki her şeyi eleştirmesine sinirlendi. Bir süre sonra bardağı getiren İclal Hanım, “Bardak istemiştim” diyen İlker Bey’e “ancak markete gidip aldım” yanıtını verdi.

İlker Bey, bardağı kaldırıp “Bana layık görülen bu bardak” diyerek duruma tepki verdi. İclal Hanım, gülerek “Farklı olsun” yanıtını verince gerginlik daha da arttı.

Yemekteyiz bugün 11 Mart Pazartesi yeni bölümde kıldan tüyden kavga çıktı! 14

“Siz benimle dalga geçemezsiniz. Burası Best Of, yemek yarışması, kalkıp sizin bana yapmış olduğunuz şeyleri kabul etmek zorunda değilim. Dalga geçiyorsunuz. Bakkaldan aldım geldim. Bu sizin çok büyük saygısızlığınız” diyen İlker Bey’e “Sizden mi öğreneceğim?” yanıtını veren İclal Hanım, ortamı iyice gerdi.

Misafirine ters tavırlar sergileyip, ters yanıtlar veren İclal Hanım, masadaki herkesin tepkisini çekti.

İlker Bey’in “Saygısızlık yapıyorsunuz, misafirim ben. Geldiğimizden beri ters cevaplar veriyorsunuz” sözlerine karşılık İclal Hanım, “Ben gereken cevabı veriyorum sadece” diyerek tartışmaya devam etti.

Yarışmacıların hepsi yaptıkları özel yorumlarda İclal Hanım’ı hiç misafirperver bulmadıklarını, çok ters davrandığını, İlker Bey’e tavırlarının da çok yanlış olduğu konusunda eleştirilerini dile getirdiler.

Programın ilk gününden yaşanan bu gerginlikten sonra Onur Büyüktopçu bile İclal Hanım’ın bu sinirle yine herkese 1 verebileceği sözleriyle dikkat çekti…

 

Haftanın yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz bugün 11 Mart Pazartesi yeni bölümde kıldan tüyden kavga çıktı! 15

İlk gün yarışmacısı İclal Aslan 40 yaşında esnaf. Evli ve 2 çocuk annesi olan yarışmacı, daha önce katıldığında birinci olmuştu.

Yemekteyiz bugün 11 Mart Pazartesi yeni bölümde kıldan tüyden kavga çıktı! 16

2. gün yarışmacısı Seyhan Bekiroğlu, 37 yaşında tasarımcı. Aslen Giresunlu olan yarışmacı 8 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Daha önce yarışmaya katıldığında 2. olmuştu.

Yemekteyiz bugün 11 Mart Pazartesi yeni bölümde kıldan tüyden kavga çıktı! 17

3. gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş, ev hanımı. 66 yaşındaki yarışmacı, 2 kız ve 2 torun sahibi. Boş zamanlarında el işi dikiş yapmayı seviyor.

Yemekteyiz bugün 11 Mart Pazartesi yeni bölümde kıldan tüyden kavga çıktı! 18

4. gün yarışmacısı İlker Özten Modacı, 47 yaşındaki İlker Bey İzmirli. 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 4. olmuştu.

Yemekteyiz bugün 11 Mart Pazartesi yeni bölümde kıldan tüyden kavga çıktı! 19

5. gün yarışmacısı Sami Batuhan Yoldaş, kadın kuaförü. 51 yaşında İstanbullu ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.