Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz programında çileden çıkaran yarışmacı sinir etti!

Yemekteyiz programında çileden çıkaran yarışmacı sinir etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında gergin anlar yaşandı.

Bu hafta daha önce Yemekteyiz’e katılıp sonra MasterChef’te yer alan isimler yarışıyor.

Yeni haftaya daha sakin, yemekler üzerine profesyonel yorumlarla başlayan yarışmacılar, haftanın 3. gününde Mehmet Sur’un durmadan konuşması yüzünden iyice gerildi!

Büyüktopçu, Merve Alan Taşbaş’ın evinde bir araya gelen yarışmacılardan Mehmet Bey’i, yemeğin başında uyardı.

Yapıcı eleştiriler beklediğini belirten Onur Büyüktopçu, “Öyle bir eleştiri yapıyorsunuz ki bir saniye önce söylediğiniz bir saniye sonraki söylediğinizi tutmuyor! Bir tutarsızlık hakim” diye konuştu.

Bu uyarıyı hiç dikkate almayan Mehmet Alan, diğer yarışmacıların yemeklere yaptıkları yorumlar sırasında sürekli lafa girdi.

Kendisini masadaki herkesten daha iyi aşçı olarak gören ve yorumlarıyla eğitim verdiğini söyleyen Mehmet Sur, herkesin sabrını taşırdı.

Zaman zaman tartışan, zaman zaman sinirleri bozulup gülen yarışmacılar, Mehmet Bey ile tartıştı.

Özellikle Tuğçe Sökesoğlu ile didişip duran Mehmet Bey, ev sahibi Merve Hanım’ı da çileden çıkardı!

“Yoruldum, dinlerken yoruldum, Beynimizi yedin! Bir insanın günlük konuşma sayısı bellidir. Sen nasıl konuşuyorsun. Artık yeter… Kalkıp gideceğim” diyen Tuğçe Sökesoğlu’nun yemeğe yorum yapmasına da bir türlü izin vermedi.

Yemekteyiz programında çileden çıkaran yarışmacı sinir etti! 8

Ev sahibi Merve Alan Taşbaş, kimi zaman yüksek sesle Mehmet Bey’i uyardı ve saygısızlık, haksızlık yaptığını söyledi.

“Dünyada benim kadar saygılı bir insan yoktur” diyen Mehmet Bey, hem güldürdü hem de sinirleri bozdu!

Bu sırada yanında oturan Esra Aydoğdu’nun konuşmasını engellemek için Mehmet Bey’e ekmek verip yemesini istemesi, bu sayede diğer yarışmacıların yorum yapmak için zaman kazanacağını belirtti.

“Masanın sahibi benim” diyen Mehmet Sur, Ercan Uçar’ın yorumu sırasında yeniden lafa girince tepki aldı. “Dayanamıyorum” diyen yarışmacıya diğer yarışmacılar tepki verdi.

Bir ara jimnastik profesörü olduğunu söyleyip ayağa kalkan ve bazı jimnastik hareketleri gösteren Mehmet Sur’un yüksek egolu hali, ekran başındakileri de yordu.

Yemekteyiz programında çileden çıkaran yarışmacı sinir etti! 9

Bu tartışmalar sırasında Onur Büyüktopçu masada değildi. Tatlı servisi için döndüğünde suratının asık olduğu gözlendi ve “En sonunda çıldırdı yarışmacılar” yorumunu yaptı.

Tatlısını yorumlayan Mehmet Bey’in bir anda çok tatlı olduğunu söyleyerek biber ekmesi ise şaşkınlıkla izlendi.

Onur Büyüktopçu’nun bu sırada yüzü iyice asıldı ve sözü Ercan Bey’e vererek “Yorum alalım lütfen, çığırından çıktı artık masa” demesi de dikkat çekti.

İşte 25 – 29 Mart haftasında yarışan o isimler:

İlk gün yarışmacısı Esra Aydoğdu. 49 yaşında işletmeci. Daha önce katıldığı Yemekteyiz’de birinci olurken, MasterChef’te de baskın kişiliği ve yemekleriyle konuşulmuştu.

İkinci gün yarışmacısı Tuğçe Sökesoğlu. İşletme sahibi olan Sökesoğlu, daha önce Yemekteyiz’e katıldığında 2. olmuştu. MasterChef’te sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Tuğçe Hanım, elendikten sonra dünyanın pek çok yerinden aşçılık teklifleri almış.

Üçüncü gün yarışmacısı Meltem Alan Taşbaş. 3,5 yıllık evli ve bir çocuk annesi. Pek çok restaurantta çalışan Meltem Hanım, anne olunca mesleğine ara vermiş. Yemekteyiz’de daha önce 3. olan Meltem Hanım, MasterChef’te de ilginç karakteri ve yemek konusundaki yeteneğiyle de en çok konuşulan yarışmacılardan birisi olup yarı finale kadar çıkmıştı.

Dördüncü gün yarışmacısı Mehmet Sur. Aşçı ve aynı zamanda işletme sahibi olan Sur, 12 yıllık evli ve 3 çocuk babası. Aslen Diyarbakırlı olan Mehmet Bey, daha önce Yemekteyiz’e katıldığında birinci olmuştu. Masterchef’te de çok konuşulmuştu.

Beşinci gün yarışmacısı Ercan Uçar. Evli ve 2 çocuk babası olan Uçar, uzun yıllar yeme içme sektöründe operasyon müdürü olarak çalışmış. Daha önce Yemekteyiz’de 1. olmuştu. MasterChef’te de kendine has kişiliği nedeniyle çok konuşulan isimlerden birisiydi.