Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasında Murat Özdemir’in masum hallerini bir de şimdi izleyin!

Yemekteyiz yarışmasında Murat Özdemir’in masum hallerini bir de şimdi izleyin!

tarafından ker_def

tv8 ekranında önce Yemekteyiz yarışmasına katılan masum bir görüntü çizen Murat Özdemir, ilk vukuatını aslında bu programda yapmıştı. Finalde sunucu Onur Büyüktopçu’yu bir türlü konuşturmayan ve araya giren Murat Özdemir, ekran başındaki izleyicileri de çıldırtmıştı. Büyüktopçu’nun programından kovduğu Özdemir, odadan dışarı çıkmak durumunda kalmıştı. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Papağanına işkence yapan ve ölümüne sebep olan Murat Özdemir, gözaltına alınmıştı ve sonrasında da akıl hastanesine kaldırılmıştı.

Yemekteyiz’in 176. bölümüne katılan Özdemir’in ev halleri de yeniden gündem oldu. Programın çekimleri sırasında papağanın çığlık atması da dikkat çekmiş ve Onur Büyüktopçu ile Murat Özdemir arasında kısa bir papağan diyaloğu geçmişti.

Mayıs ayında ekrana gelen bu görüntüler yeniden gündem oldu. Youtube ortamında çok sayıda izlenme alan bu görüntülerde Murat Özdemir’in masumane halleri de dikkat çekiyor.

Yemekteyiz’de Murat Özdemir’in Büyüktopçu’nun papağanla ilgili sorusunun üzerine kuşa yaklaşmıştı ve papağan da çığlık atmıştı. Bu görüntülere yorum yapan izleyiciler papağanın başka hangi işkencelere maruz kaldığını sorgulamadan edemedi.