Ana sayfa Sosyal Medya Yemekteyiz’den sonra Onur Büyüktopçu için büyük bir sınav başlıyor!

Yemekteyiz’den sonra Onur Büyüktopçu için büyük bir sınav başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en uzun soluklu programlarıdan birisi de Çarkıfelek… 1975 yılında TRT’de başlayan programın ilk sunucusu Güner Ümit olmuştu. Tarık Tarcan, Halit Kıvanç, Yıldo, Muazzez Ersoy, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Hamdi Alkan, Petek Dinçöz, İlker Ayrık gibi isimler programı sunanlar arasında.

Tabii ki uzun yıllar Çarkıfelek programı Mehmet Ali Erbil ile anıldı. 12 farklı kanalda yayınlanan programı en uzun süre sunan isim de yine Mehmet Ali Erbil. En son Emre Karayel’in sunumuyla Kanal D’de yayınlanmakta olan Çarkıfelek’in artık yeni bir sunucusu var. Onur Büyüktopçu, 24 Mayıs Pazar günü izleyicileri ile ilk kez ekranda buluşacak.

Büyüktopçu adına önemli bir sınav olacak. Kiralık Aşk ile parlayan Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz ile popülerliğini artırmıştı. Sonrasında Damat Bayıldı ile bir süre ekranda yer alan Onur Büyüktopçu, bu sefer de şansını Çarkıfelek’te deneyecek.

Yemekteyiz ile sunuculuk konusunda önemli bir aşama kaydeden Onur Büyüktopçu için Çarkıfelek gibi 45 yıllık bir programda yer almak büyük bir deneyim olacak.

Yemekteyiz'den sonra Onur Büyüktopçu için büyük bir sınav başlıyor! 7

Programın 16.sunucusu olan Onur Büyüktopçu’nun çekimleri çok iyi geçti. Birçok ünlü isim programın konuğu olacak. Onur Büyüktopçu için de ekranda yeni bir sınav başlıyor.