Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman provalara başladı! Bay Yanlış dizisi geliyor!

Can Yaman provalara başladı! Bay Yanlış dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ile Özge Gürel, yeniden birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak. Haziran ayında çekimlerin başlaması bekleniyor. Dolunay dizisinin ardından iki ünlü oyuncu yeni bir proje ile sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da heyecanla bekleniyor.

Can Yaman, Gold Film’in sahibi Faruk Turgut ile görüşmeye gittikten sonra kameralara yakalandı. Oyuncu ağzında maskesiyle dikkat çekti. Dizide Özgür isimli restoran işletmecisini canlandıracak olan Can Yaman, yeni projesi öncesinde bir hayli heyecanlı.

Oyuncu, “Prova vardı, kostüm provası, okuma provası.Uzun uzun konuştuk karakter konusunda. Yaklaşık 4-5 saat kadar. Heyecanlıyız. İnşallah her şey yolunda gider” dedi.

Can Yaman, koronavinüs pandemisi nedeniyle bir süre evinde kaldı ve bu süreçte de hem İspanyolca derslerine başladı hem de tango çalışmaları yaptı. Oyuncu ayrıca bateri konusunda da kendisini geliştirmeye çabaladı.

Karantina sürecinde evde kaldığını anlatan oyuncu, “Ufak ufak biz de dizi vesilesi ile çıkacağı” diye konuştu. Karantina döneminde kendisini geliştirmeye çaba harcadığını ve verimli geçtiğini anlatan oyuncu, bunun karşılığını almayı arzu ettiğini belirtti.

Can Yaman, Özge’yi çok severim, tekrar onunla oynayacağım için sevinçliyim” dedi.

Annesinin uzun yıllardır Tango yaptığını ve karantina sürecinde kendisine de öğrettiğini ifade eden oyuncu, karantina sürecini dolu dolu geçirdiğini sözlerine ekledi.