Ana sayfa Dizi İzle Yemin 134. Bölüm Fragman İzl; Reyhan’ın Hayatı Tehlikede!

Yemin 134. Bölüm Fragman İzl; Reyhan’ın Hayatı Tehlikede!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan Yemin dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Yemin 134. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 5 Aralık Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde dikkat çeken detay şu;Reyhan’ın Canı Tehlikede! Bir de Cemre’nin gerçekleri itiraf edip etmeyeceği merak ediliyor.

Yemin dizisi 134. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde neler olacak? Cemre Talaz’ın yaptığı baskıdan sonra emir’i arayıp her şeyi anlatmayı düşünür. Emir’i arayan Cemre, tüm gerçeği itiraf etmeye zorlanır. Reyhan ise yaklaşan tehlikeden habersizdir. Kemal ve Narin’in arası düzelmek üzereyken gelen misafir her şeyi alt üst eder.

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yemin dizisinin 4 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan 133. bölümünde neler yaşanmıştı? Emir Reyhan’ı köşeye sıkıştırır. Gerçekleri gizleyen Reyhan pes mi edecek?

Emir, gerçekleri anlatması için Reyhan’ı köşeye sıkıştırır. Cemre ise Talaz’ın elinden kurtulmanın yolunu aramaktadır. Kemal ve Narin, kendi hataları yüzünden Oya’nın şüphesiyle karşı karşıya kalırlar.

Künye:
Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi