Ana sayfa Dizi İzle Yemin 20 Aralık Cuma 145. bölüm fragmanı; Evlilik sözleşmesi! krizi yaşanacak!

Yemin 20 Aralık Cuma 145. bölüm fragmanı; Evlilik sözleşmesi! krizi yaşanacak!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yemin 145. Bölümü ile 20 Aralık Cuma akşamı ekrana geliyor. Evlilik sözleşmesi krizinin yaşanacağı bir bölüm olacak. Peki Emir ve Reyhan sözleşmeyi imzalayacak mı? İşte soru işareti bu. Detaylar videoda bulunuyor.

Yemin dizisinde bugün Cavidan Emir ve Reyhan’ın evlenmesini engellemek için evlilik sözleşmesi imzalamalarını ister.

Hazırladığı evlilik sözleşmesini oğlunun en mutlu gününde imzalatmayı planlayan Cavidan, Emir ve Reyhan’ı gururlarından vurmayı deneyecektir. Narin’in sınırını aşan Yonca ise hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yemin dizisinin 144. son yayınlanan bölümünde neler olmuştu?

Emir ve Reyhan yeniden evlenmek için gün sayar. Cavidan bu evliliğe engel olabilecek mi?

Reyhan’la tekrar evlenmek için gün sayan Emir, Reyhan’ı başka birinin daha istemesine ne tepki verecektir? Cavidan ise hala bu evliliğe taş koymanın peşindedir. Narin ve Kemal’in anlaşmalı evliliğini kanıtlamak isteyen Yonca başarabilecek mi?

Künye:
Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi