Ana sayfa Dizi İzle Yemin 28 Kasım Perşembe 129. bölüm fragmanı izle; Reyhan bayılıyor!

Yemin 28 Kasım Perşembe 129. bölüm fragmanı izle; Reyhan bayılıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Yemin dizisinde 129.bölüme gelindi. 28 Kasım Perşembe günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Yemin dizisinin yeni bölümünde Reyhan’ın bayılması telaşlandıracak… Dizinin 129.bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yemin dizisinde bugün Cemre Reyhan’ı küçük düşürmek için elinden geleni yapar. Cemre Reyhan’ı herkese küçük düşürmek için bir video hazırlar. Reyhan’a ait videoyu gören Emir ne tepki verecektir?

Reyhan çok zor durumdadır. Süheyla ise büyük bir sırrı öğrenmek üzeredir. Narin ve Kemal’in kamptaki mutlu hali, Narin’in aldığı haberle altüst olur. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Peki 27 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 128.bölümde neler olmuştu?

Reyhan herkesten gizli bir şekilde çalışmaya başlar. Cemre ise onun planlarını bozmak için uğraşır.

Herkesten gizli çalışmaya başlayan Reyhan, Cemre’nin sinsi planı yüzünden zor durumda kalır. Talaz ve Yonca, planlarını uygulamaya koymuştur. Ormanda kaybolan Kemal ve Narin yolu bulabilecek midir?

Künye:

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi