Ana sayfa Dizi Fragmanları Yemin 8 Eylül Salı 247. Bölüm Fragmanı İzle! Emir Oğlunu İstemiyor!

Yemin 8 Eylül Salı 247. Bölüm Fragmanı İzle! Emir Oğlunu İstemiyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında Yemin dizisi 3. sezonuna 7 Eylül Pazartesi akşamı başladı… Özge Yağız’ın ayrılmasından sonra Reyhan karakterinin de dizide artık olmayacağı anlaşıldı… Yemin dizisi farklı bir konsept ile yoluna devam ediyor. Yemin dizisinin 8 Eylül Salı günü yayınlanacak olan 247. Bölüm Fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Emir Oğlunu İstemiyor! Yemin’de bu akşam Emir oğlunu odasında görünce çok öfkelenir. Hikmet ise oğlunun bu öfkesine rağmen torununa sahip çıkmayı kafasına koyar. Baba oğulun savaşını kim kazanacak?

Odasında oğlu ile karşı karşıya kalan Emir oğlunu kucağına alacak derken büyük bir tepki gösterir ve bebeği görmek istemediğini sert bir dille belirtir. Bundan sonra öfkesi babasına dönen Emir, oğlunun konaktan gönderilmesi için elinden geleni yapar. Hikmet ise torununu her ne pahasına olursa olsun yanında istemektedir. Hikmet ile Emir arasındaki bu savaşı kim kazanacak? Öte yandan Annesini karşısında gören Narin büyük bir şok yaşar. Yaşadığı şokun ardından öfkesini dillendirmekten geri durmayan Narin kız kardeşi olduğunu da yeni öğrenmiştir. Narin yılların acısını ve öfkesini bir kenara koyup annesini affedecek mi?

Yemin Dizisi Genel:

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla 7 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi 20:45’te sevenleriyle buluşacak. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov